Ostalo

Tetovaže na licu novi su bizarni trend među zvijezdama: Pogledajte tko mu sve nije odolio

Postaju li tetovaže na licu hit trend 2020. godine? Iako se činilo da su rezervirane samo za takozvane 'SoundCloud repere', zvijezde poput Chrisa Browna i Amber Rose pokazale su da i one imaju hrabrosti svoje lice ukrasiti tintom. Koje su to najpoznatije zvijezde koje su tetovažama zauvijek promijenile svoje lice saznajte klikom na 'SLJEDEĆA'

Tabloid.hr
13.02.2020 13:46

Justin Bieber

Iako nisu jako uočljive, Justin Bieber ima dvije tetovaže na licu. Prva tetovaža je mali križ ispod lijevog oka.

Drugu tetovažu je Justin navodno napravio zajedno sa suprugom Hailey Baldwin , a radi se o riječi 'grace' tetoviranoj iznad desne obrve.


Amber Rose

Amber Rose nedavno je iznenadila javnost kada se prošetala ulicama Los Angelesa s velikom tetovažom na čelu . Starleta preko čela ima ispisane riječi ' Slash ' i ' Bash ', a tetovažu je posvetila svojim sinovima Slashu i Sebastianu, kojeg od milja zove 'Bash'.


Alexander Edwards

Potaknut tetovažom njegove djevojke Amber Rose , Alexander Edwards je na čelu tetovirao datume rođenja njihove djece .


Mike Tyson

Vjerojatno najpoznatija tetovaža na licu je ona boksača Mikea Tysona . Manje je poznato da je Mike zapravo htio da mu lice bude prekriveno srcimakako bi bio poznat kao ' The Man of Hearts ', no tattoo majstor ga je u tome spriječio. Na kraju suse dogovorili za legendarnu tetovažu po kojoj ga danas pamtimo.


Chris Brown

Chris Brown je nedavno pokazao svoj najnoviji ukras na licu - Air Jordan tenisicu . Pjevač je prije imao nekoliko manjih tetovaža na licu, ali nijednu nije bila dramatičnapoput ove.


Amanda Bynes

Iako fanovi isprva nisu vjerovali da je tetovaža srca na licu glumice Amande Bynes trajna, njezina nova objava na Instagramuotklonila je njihove sumnje.


Post Malone

Reper Post Malone danas ima toliko tetovaža na licu da ih jedva možemo prebrojati.

Posljednja u nizu je vjerojatno i najbizarnija. Malone je na lijevom obrazu tetovirao okruglu pilu s koje kaplje krv .


Jeffree Star

Iako Jeffree Star ima nebrojeno mnogo tetovaža, jedna koja se posebno izdvaja je ona na njegovom licu. Makeup mogul iznad desne obrve ima tetoviranu riječ ' vanity ' (taština).


Aaron Carter

Američki reperrekao je da tetovaža meduze na njegovom licu ima nekoliko značenja, a između ostalog predstavlja i njegovu majku.


Halsey

Halsey je pokazala da i tetovaže na licu mogu izgledati super kada su malo suptilnije. Pjevačica je na obraz u blizini uha tetovirala kartaški simbol 'karo' kraljice.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.