Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
američki otpor

'The Boss' Bruce Springsteen podupro Ženski marš iz Australije dirljivim govorom

Nitko i ništa nije moglo spriječiti Šefa Springsteena da uzme nekoliko trenutaka slobodno na turneji u Australiji kako bi podupro sve koji su te subote bili na Ženskom maršu

Vijesti.hr/ 23.1.2017. u 9:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nitko i ništa nije moglo spriječiti Šefa Springsteena da uzme nekoliko trenutaka slobodno na turneji u Australiji kako bi podupro sve koji su te subote bili na Ženskom maršu.

"Daleko smo od doma, naša su srca i duše uz stotine tisuća muškaraca i žena koji su marširali jučer u svakom gradu u Americi - i Melbourneu!" rekao je Bruce s gitarom u ruci pa nastavio:

"Pobunili su se protiv mržnje i podjele te podupiru toleranciju, uključivanju, reproduktivna prava, građanska prava, rasnu pravdu, LGBTQ prava, okoliš, ravnopravnost spolova, zdravstvo i prava za imigrante. Mi stojimo uz vas. Mi smo američki otpor."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako ne postoje službene brojke koliko je ljudi marširalo dan nakon Trumpove inauguracije, kratki pogled na fotografije daje do znanja da se radilo o golemim  masama.

Springsteenovo mišljenje o Trumpu kojeg je dao u intervjuu za Rolling Stone u rujnu ostalo je kratko zabilježeno unatoč tome što je jasno i poprilično žustro rekao što misli o Trumpu.

Upravo se čita

Image
IZRAZI LICA GOVORE SVE

FOTOGALERIJA - Ovako su izgledali kandidati 'Braka na prvu' prije nego što su ugledali svoje buduće supruge!

"Pa, znate, republika je pod opsadom jednog kretena. Cijela stvar je tragična. Bez karikiranja, ovo je tragedija za našu demokraciju", izjavio je tada.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
početak zajedničkog života

Novi korak u vezi: Jelena Rozga i Stjepan Hauser unajmili zajednički stan u Zagrebu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba