Play ponuda
Play ponuda
odlazak legende

Velikan od kojeg se oprašta cijeli svijet! Beyonce je Mugleru posvetila posebnu objavu, a tuguju i Irina Shayk, Kardashianke...

Thierry Mugler preminuo je u 74. godini života. Cijeli svijet oprašta se od genijalnog dizajnera

Image
Foto: Profimedia
RTL.HR/ 24.1.2022. u 12:20
Play ponuda

Veliki Thierry Mugler oblačio je tijekom karijere najveće zvijezde, a mnoge su se od njega oprostile emotivnim objavama na društvenim mrežama. Modni genijalac Manfred Thierry Mugler preminuo je u 74. godini života, a tijekom dugogodišnjeg rada promijenio je mnogima zauvijek poimanje visoke mode. Odala mu je počast i pop diva Beyonce, koja je na službenoj stranici objavila njegovu fotografiju uz opis 'Počivao u miru, Thierry Mugler'. 

Manekenka Irina Shayk također se oprostila od dizajnera, a posljednjim pozdravima pridružila se i reperica Cardi B. Od Muglera se oprostila i obitelj Kardashian, Kourtney je objavila fotografiju na kojoj sve pripadnice Kardashian-Jenner klana nose njegove kreacije. Također, potpisao je jednu od najlegendarnijih haljina koje je Kim Kardashian ikad nosila. 

Image
Foto: Thierry Mugler
Image
Thierry Mugler

Foto: Instagram

Od Thierryja su se oprostile Diana Ross, Kristin Davis te mnoge druge poklonice njegovog rada. Tijekom karijere velike su mu muze bile Jerry Hall i Grace Jones, a dugo je radio i s Davidom Bowiejem. Iz svijeta mode povukao se početkom 2000., ali je mirovinu povremeno napuštao kako bi odradio kreacije za zvijezde kao što su Kim Kardashian, Beyonce i Lady Gaga.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HRVATSKI TRENDING

HRVATI SU 'OPSJEDNUTI' SRPSKIM GLAZBENICIMA! Slušaju se samo 'cajke', a u trendingu mjesto pronašao samo jedan Hrvat

Play ponuda

Više s weba