Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
UPLAKANA I ZGROŽENA

Tim Johnnyja Deppa o svjedočenju Amber Heard: 'Ovo joj je bila glumačka izvedba života'

Ovo je četvrti tjedan suđenja koje je pokrenuo Johnny Depp jer je bivšu suprugu optužio za klevetu. Ona i dalje tvrdi kako je prema njoj bio nasilan, zbog čega ima PTSP, a on sve negira. Ovo su novi detalji...

Image
Foto: Profimedia
Antonija Šipušić/ 6.5.2022. u 19:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je Amber Heard nakon više od dvadeset dana suđenja dobila priliku svjedočiti i nakon što je iznijela nekoliko gnjusnih optužbi na račun bivšeg supruga Johnnyja Deppa, javio se njegov glasnogovornik i sažeo kako vide svjedočenje ove holivudske glumice.

„Kao što je odvjetnik gospodina Deppa ispravno predvidio u svojim uvodnim riječima prošlog mjeseca, gospođa Heard je doista imala 'izvedbu svog života' u svom svjedočenju“, rekao je. Amber je rekla kako ju je Depp prisiljavao na pregled tjelesnih šupljina jer je mislio kako u sebi skriva vrećice kokaina, a seksualno ju je zlostavljao tako da joj je bocu gurao u intimne dijelove, a sve kako bi je kaznio nakon svađe koja se dogodila 2015. godine, samo tri tjedna nakon njihova vjenčanja. „Samo sam u sebi molila: Bože, nadam se da nije razbijena. Nisam se htjela pomicati“, dodala je. Dok joj je to radio, navodno joj je cijelo vrijeme govorio kako će je ubiti. Depp s bocom ima pak drugu priču, odnosno rekao je kako ju je nekoliko puta razbila o njegovu ruku i tako mu ozlijedila prst. Osim toga, ona tvrdi da ju je prisiljavao na pregled tjelesnih šupljina.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/7add3748-cb7d-11ec-acfe-3a1aa988d17b/original

Izvor: Profimedia

„Potrgao mi je gaćice i potom u mojoj tjelesnoj šupljini tražio vrećice kokaina. Pitala sam se – zašto bi ja koja sam strogo protiv kokaina, zašto bi to uradila? Mislio je i da se ja drogiram. Meni to nije imalo smisla. Rekao mi je da ćemo skroz pregledati moje šupljine kako bi nešto pronašli. Ugurao je prste u mene“, bila je zgrožena dok je jedva izgovarala riječi.

Njegov glasnogovornik rekao je i kako će unakrsno ispitivanje Deppovog tima dokazati neke nelogičnosti i zablude koje je iznijela. Potom se oglasio i njezin tim te rekao: „Kao što svjedoči upravo objavljena izjava, Deppova tvrdnja o kleveti se raspada tako brzo da se njegovi odvjetnici pretvaraju od tužitelja do progonitelja. Hvale se da se priča gospodina Deppa nije promijenila. Ako je tako, budući da je izgubio slučaj klevete u Ujedinjenom Kraljevstvu, možda bi trebao razmisliti o novoj strategiji, a ne o recikliranom pristupu napada na žrtvu i odbijanja preuzimanja odgovornosti za vlastito ponašanje“, napisali su.

Psihologinja o toksičnoj vezi Amber Heard i Johnnyja Deppa

Dok Depp tijekom cijelog suđenja tvrdi kako je zapravo on žrtva konstantnog nasilja, Heard ostaje pri tome kako ju je Depp verbalno, neverbalno i seksualno zlostavljao.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'loca'

Shakira 'poludjela' zbog snimke na kojoj Pique strastveno ljubi mladu studenticu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba