Play ponuda
Play ponuda
NIKAD IZAZOVNIJA

Tina Katanić otkrila što na njoj najviše osvaja muškarce!

Iako nam se ovo ljeto i ne pokazuje baš u punom sjaju Tinu Katanić te brige nimalo ne more. Štoviše, nekadašnja Kraljica Hrvatske svoju je oazu mira pronašla u jednom wellness centru gdje su je zatekle i naše kamere. Koja je tajna njezine dobre linije i što smatra svojim najvećim adutom kad je u pitanju izgled otkrila je Vinku Paiću!

RTL/ 1.8.2014. u 17:53
Play ponuda

TinaKatanić nije Marilyn Monroe, ali za njom muškarci uzdišu kao što su svojedobno uzdisali za najpoznatijom plavušom svih vremena. Posljednjih nam dana vremenske prilike i ne dopuštaju izležavanje na plaži, stoga je ova Zagrepčanka pronašla drukčije rješenje.

"To mi je nekako najdostupnije u gradu. I to je nešto što te stvarno preporodi. Izađeš napunjenih baterija i opušten. Malo odlutaš usred svega. A dobro mi je recimo između dva sastanka danas iskombinirati upravo ovo", rekla je Tina.

Iako smo joj dali kompliment na račun izgleda, ona je skromna pa svoje atribute i ne smatra toliko atraktivnima.

"Besprijekorna linija? Nitko od nas nije besprijekoran. Pa tako ni ja. Jednostavno samo pokušavam napraviti neki balans između svega toga. Znači, ne prežderavati se ali i ne gladovati. Ne jesti po noći. To mi je bilo omiljeno. To mi je ostalo još iz studentskih dana kad sam znala otvarati frižider od dva do pet ujutro i tješit se da ja učim na taj način. Ali se odvikavam od tih bureka i zalogaja", kaže.

Ako ste pomislili da sate i sate provodi u teretani - prevarili ste se!

"Nisam moram priznati neki frik da ću sad stalno visiti u teretani. To mi je malo i dosadno. Tako da se ja volim rekreirati kroz ples i glazbu", kaže.

Htjela ili ne htjela muškarci se za njom često okreću na ulici, a evo i što prvo primijete na našoj Tini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Sad oni mogu mene folirati. Znaš ono - oči su ogledalo duše. I onda spuste malo pogled. Mislim da je to vrlo individualno. Pa izgled je sve manje i manje bitan. Danas se svaka cura zna urediti i namontirati. Hvala Bogu da je estetska kirurgija dosegla takve razmjere. Ne možeš ne primjetiti. Ali prirodno se i dalje vidi. Furam se na koliko god mogu prirodnost. Nisam ništa operirala i ne namjeravam. Vodim se za onim što je jednom rekla Sofia Loren - Ne dirajte mi moje bore, na njima sam radila cijeli život", kaže.

A na pitanje je li zaljubljena kaže:

"To me i održava. Nakon svih ovih stresnih situacija, imala sam ih stvarno dosta, i smrtni slučajevi dragih osoba. Dosad sam jako dobro uspjela balansirati javno i privatno. Jednostavno to je nešto samo moje. To čuvam samo za sebe. Baš mi je rekla prijateljica - u zadnje si vrijeme dosta po medijima, zamisli da još počneš pričati o svom privatnom životu. Ja to ne želim. Mora svatko imati ono što je samo tvoje", kaže.

Prije devet godina proglašena je Kraljicom Hrvatske, a njezina je karijera od tada išla samo uzlaznom putanjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

"Ja sam u manekenstvu uvijek bila više neki komercijalni tip. Nisam nikad u Milanu radila ali jesam po Njemačkoj - kataloge, kupaće kostime. Što nije možda fashion ali ja sam se tu snašla. Sad me najviše interesiraju voditeljski poslovi. Čak, moram priznati da me više ne zovu kao manekenku na neke evente nego kao voditeljicu."

Nemoralne ponude, kaže, nikad nije dobivala!

"Ne dovodim se u takvu situaciju. U svakom poslu, bila medicinska sestra, liječnica, tajnica, odvjetnica, svaka žena se može dovesti u takvu situaciju. Treba to znati zaobići. Treba uvijek imati jedan svoj gard. I ostati dosljedan sebi", kaže.

Bez obzira na to što se kupa na osamljenim plažama, nije dovoljno odvažna da to čini bez kupaćeg kostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Pa malo me sram. Nisam se još odvažila. To stvarno moram biti sigurna da je neka skrovita uvalica. I onda onako prevagne - Joj ne želim imati bijele crte po sebi. To je jedini razlog. Nemam neke specijalne misli o tome, kao doticaj s prirodom. Nisam nudist, ne, to mi je čudno", zaključila je Tina.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba