Ostalo

Tina Katanić posjetila odvjetnika Zvonimira Hodaka: 'Slomljena je i depresivna'

Tina Katanić danima nakon seks skandala nije izlazila iz kuće. Navodno je pala u depresiju. Tako barem tvrdi njezin odvjetnik Zvonimir Hodak

RTL
27.05.2015 19:00

Prvi izlazak poznate manekenke nakon seks skandala koji je potresao Lijepu našunije promaknuo oku 24sata.

Ekskluzivne fotografije zabilježene su u ulici u kojoj se nalazi odvjetnički ured Zvonimira Hodaka , čiju je pravnu pomoć Tina Katanić u ovom osjetljivom slučaju potražila.

U iščekivanju policijskih iskaza trojice muškaraca i Tine, koje su dali ovih dana, njezin odvjetnik još uvijek ne raspolaže informacijama koju i koliko će tužbi podići.

"Nije nikakvo kazneno djelo ako nije bilo drogiranja ili ako nije bilo silom. Ne radi se o kaznenom djelu ako je netko snimao kućni video, pa to danas rade manje-višesvi.Ali je kazneno djelo i građnskopravno utuživo ako netko neovlašteno takvu snimku da u javnost. Sjetite se samo slučaja Severine", rekao nam je Hodak.

Pravna borba je tek počela. Tina se navodno osjeća dosta loše - ne izlazi iz stana i ne odgovara na pozive.

"Slomljena je, dosta se loše osjeća. Nije joj ugodno ni zbog interesa javnost ni zbog roditelja. Nikome ne bi bilo ugodno da nešto što se odvija među četiri zida i što je trebalo biti intimno ili nije bilointimno, to sad nije važno...Postoje indicije da je u tom piću bilo nešto, ali to samo špekuliram, ne mogu ozbiljno govoriti o tome dok ne budem imao činjenice i dokaze.Nikome nije ugodno da se objavi ovakva snimka i na nju to djeluje dosta depresivno i loše", dodao je Hodak.

No, ostaje joj bar utjeha u ovoj preneugodnoj situaciji da su se u njoj i prije nje našle neke poznate Hrvatice. Iako je njihov intimni život zabavljao javnost, na scenu su se vratile jače nego ikad!