Ostalo

Tina Katanić u 2016. godinu ulazi puna optimizma: na dočeku će imati i koga ljubiti?

Tina Katanić nada se sretnoj 2016. Ako ništa, barem sretnijoj od protekle. Sve je nedaće stavila iza sebe i s osmjehom krenula dalje. Puna je planova, što poslovnih, što privatnih

Marija Pajić
30.12.2015 18:27

Tina Katanić najguglanija je osoba u 2015. godini.Osmijeh ne skida s lica iako su je u ovoj godini zadesile brojne nedaće. No 2015. godini zalupit će vrata u lice.Seks skandal koji je zatresao njezin život, a hrvatsku javnost natjerao da gugla više nego ikada stavila je iza sebe i spremno krenula u nove izazove. Kraj godine donio joj je i zanimljiv posao.

"Imam jedan stalan projekt, posao o kojem ne mogu govoriti, ali sretna sam,vrlo je kreativan i ima veze s mojom branšom.Vezano je za medije, saznat ćete sve,polako", izjavila je Tina.

Ova simpatična vegetarijanka blagdane je provela u krugu najmilijih. Na isti način planira i odbrojavati zadnje trenutke još uvijek aktualne godine.Za nijednim postupkom u proteklih 365 dana nimalo ne žali, a nema ni neke posebne novogodišnje želje.

Sve što nam se desi lijepo je s razlogom, a očito i loše. Mi samo trebamo iz svega izaći jači.A ona je, kaže, jača nego ikada.Pošteno je zasukala rukave, a osim poslovnih izazova, spremna je i za novu ljubav.

Na pitanje o novoj ljubavi Tina se samo nasmijala, pa se činida ćeza doček Nove imati koga ljubiti ispod imele. Diplomirana odgajateljica u vrtiću ima velikih planova.Osim želje za vlastitim vrtićem, Tina se možda napokon odvaži i na neki glazbeni izazov. Štoviše, u slobodno vrijeme na opće iznenađenje svih,najradije svira Chopena.

"Dosta je ljudi iznenađeno time kad me upoznaju. Meni u glavi prolazi 'pa što ste vi mislili o meni'", kaže Tina.

Negativni komentari nimalo je ne diraju. A ima ih,i na javnoj društvenoj sceni i među narodom.

To je, čini se, i najbolji recept. U Novu godinu ući će puna optimizma.

"Moje godine su parne, to sam uvijek govorila. Parni brojevi su mi oduvijek bili sretni."

A možda će baš u toj sretnoj, parnoj godini otići i na toliko željeno putovanje u toplije krajeve.Tina, sretno.