Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NA PREMIJERI

Titula vječne plavuše više se ne veže uz nju: Jedna od najljepših žena Charlize Theron napravila drastičnu promjenu

Biti plavuša više za nju nije opcija. Što se tiče boje kose, Charlize Theron nikada nije bila tamnija...

Image
Foto: Profimedia
A.Š./ 19.10.2022. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mislili smo da će vječno biti plavuša, ali to je demantirala u 47. godini života. Holivudska glumica Charlize Theron na premijeri filma 'The School for Good and Evil' u Los Angelesu pokazala je svoj novi look i pritom poklenula pred trendom sezone - šiškama. Kako ih dobro stilizirati, ona je pravi primjer. Kombinaciju je upotpunila crnom haljinom i košuljom, a dubok rez pokazao je zašto je i mnogi dalje smatraju jednom od najženstvenijih glumica u Hollywoodu. Dok mnoge trendseterice kosu farbaju u plavo, primjerice Kim i Khloe Kardashian, Charlize je napravila kontru...

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/b55b8e6a-4f9e-11ed-a489-a22ab76bd226/original

Izvor: Profimedia

Ovo nije prvi put da je glumica izašla iz svoje sigurne zone. Naime, na 91. dodjeli Oscara 2019. godine pofarbala je kosu u smeđu, a tada je nagovijestila kako će frizure, odnosno bob s ravnim rezom biti hit u nadolazećoj sezoni i upravo se to ispostavilo kao pravilo.

Glumicu porijeklom iz Južne Afrike mnogi smatraju jednom od najljepših žena na svijetu, a na sceni je od 1995. godine. Prvo je počela raditi kao manekenka u Milanu da bi je potom put odveo u Los Angeles gdje je potpisala svoj prvi ugovor. Oscara je dobila 2004. godine za ulogu serijske ubojice Aileen Wuornos u filmu 'Monster'.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
tražio isključivo hrvatska piva

Ekskluzivno saznajemo zašto je Brad Pitt jučer posjetio Šibenik: glumac će uložiti u našu obalu i graditi luksuzne vile

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba