Ostalo

Tjedni pregled modnih kombinacija: Neobjašnjivi modni odabiri i totalni fejlovi poznatih dama

Ovoga smo tjedna u našem pregledu kombinacija izdvojili dame koje se baš i nisu proslavile svojim odabirima. Neke su gradom prošetale u pidžami, druge su odabrale ljubičasto perje, dok je kombinaciju jedne dame čak teško i definirati. Saznajte o kome je riječ i kliknite 'SLJEDEĆA'

Tabloid.hr
07.06.2019 13:50

Gigi Hadid

Mlada je manekenka Gigi Hadid crvenim tepihom CDFA dodjele nagrada u New Yorku prošetala u kombinaciji kakvu još nismo nigdje vidjeli.Osim što je na glavu stavila periku do guzice, obukla je prečudnu kombinaciju kod koje je bilo teško raspoznati radi li se o kombinezonu ili o širokim hlačama sa sakoom. Ipak, najveću je pažnju ukrao srebrni detalj kojemu je teško odrediti svrhu. Torbica ili pojas, odaberite sami.

Image 3660859 (auto)

(FOTO: www.profimedia.hr)


Emily Ratajkowski

Na CFDA dodjeli nagrada u New Yorku pojavila se još jedna mlada manekenka, Emily Ratajkowski koja je, također, prezentirala veoma neobičnu kombinaciju. Bijeli top sa crvenim volančićima, ljubičaste hlače koje su za sobom vukle plašt, crvena torbica i zlatne štikle. Ne znamo što se s čime ovdje slaže, no sve zajedno izgleda veoma kaotično.

Image 3660861 (auto)

(FOTO: www.profimedia.hr)


Priyanka Chopra

Indijska je glumica Priyanka Chopra na premijeru je dokumentarca braće Jonas došla u seksi crnoj haljini s prorezom do kuka tako da joj je lijevi desni dio stražnjice virio. Haljina je još na sebi imala uklopljenu i mrežicu koja je izgledala jefitno tako da cjelokupni dojami nije baš pun pogodak.

Image 3660857 (auto)

(FOTO: www.profimedia.hr)


Katy Perry

Pjevačica Karty Perry Los Angelesom je prošetala u izdanju koje baš i nije izgledalo bajno. Obukla je dugačku narančastu haljinu na cvjetiće koja je bila toliko uska da smo samo čekali kada će se raspuknuti. Iskombinirala ju je s crvenom Hermes torbicom i žutim sandalicama tako da slobodno možemo njezin outfit opisati kao 'proljeće na livadi'.

Image 3660855 (auto)

(FOTO: www.profimedia.hr)


Winnie Harlow

Poznata manekenka Winnie Harlow na CFDA dodjelu nagrada došla je kratkoj ljubičastoj haljinici koja joj je jedva prekrila guzu, a na prsima je i rukavima bila pokrivena perjem koje se vuklo skroz to poda. Nama se nije dopalo kako je sve to zajedno izgledalo pogotovo zbog glomaznog perja.

Image 3660853 (auto)

(FOTO: www.profimedia.hr)


Kelly Rowland

Pjevačica Kelly Rowland na ovogodišnju je Art Galu došla u kombinaciji koju je i teško opisati riječima. Znamo da je riječ o umjetničkom eventu, no Kelly, i tada se mogu nositi kombinacije sa stilom, a ne ovako"nabacane".

Image 3660851 (auto)

(FOTO: www.profimedia.hr)


Kate Beckinsale

Kate se, čini se, ustala iz kreveta , obula štikle, uzela torbicu i krenula u shopping. Pidžamu nije skidala te ju je profurala kao going out kombinaciju. Veoma zanimljivo i hrabro, no ne izgleda baš najljepše.

Image 3660849 (auto)

(FOTO: www.profimedia.hr)