Ostalo

Tko će bodriti Ruse: na tribine stigle ljepotice ruskih nogometaša

Već znamo tko će navijati za naše Vatrene, ali tko su misteriozne ljepotice ruskih nogometaša?

Tabloid.hr
07.07.2018 14:27

Danas će oči cijele Hrvatske biti uperene u male ekrane zbog utakmice Hrvatske i Rusije. Na tribinama će naše Vatrene bodriti i njihove zgodne partnerice, ali ni ruski reprezentativci neće proći bez podrške svojih ljepotica.

Među njima se posebno ističe žena Yuri Zhirkova, prekrasna Inna Zhirkova koja na Instagramu broji čak 187 tisuća obožavatelja. Innu mnogi mediji zovu najljepšog ženom nogometaša na Svjetskom prvenstvu, a imala je čak i titulu najljepše Ruskinje.

Najljepša Ruskinja bila je i žena nogometaša Dimitrija Tarasova, Anastasia Kostenko, kada je proglašena drugom pratiljom Miss Rusije . Kostenko je trudna, a par bi dijete trebao dobiti krajem ovog mjeseca.

Atraktivna Viktorija Lopirjeva televizijska je voditeljica, model i zaštitno lice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Broji čak dva milijuna obožavatelja na Instagramu, a bila je u braku s nogometašem Fjodorom Smolovim.

Miljenica Rusije, Natalia Ignashevich, supruga je nogometaša Sergeja Ignashevicha. Zajedno imaju četvero djece, a Natalia često objavljuje njihove zajedničke fotografije.