Ostalo

Tko će praznike provesti na skijama uz sarmu, a tko u kupaćim kostimima?

Cijeli vikend internet je gorio zbog Severininih snježnih radosti. Popularna Splićanka, nimalo čedno, najavila je svoj odlazak na austrisjko skijalište. Pozornost je privukla, baš kao što je svake godine privuku i ostali estradni skijaši.

RTL
05.01.2015 21:14

Zbogom more, odoh u planine - poručila je Severina vrućom fotkom koju je objavila na Instagramu. U Sevkinu slučaju i ove godine skijaška destinacija je već provjereno popularni Nassfeld. No ako ste je mislili vidjeti kako juri na skijama - promislite ponovno.

"Bit će jako lijepo, ali ja ću se samo sanjkati. Ja sam već lomila nogu tri puta. Ne da mi se više bit na štakama. Mislim ni Janici se vise ne da, hahah. Ne mogu biti na štakama jer je jako rizično za moje koljeno", rekla je Severina.

I ostale zvijezde se pakiraju put snježnih padina. Sezona skijanja je počela, a svi znaju da se hit snježne destinacije i javni Hrvati vole javno. Više manje.

"Ne idem. Idem u Australiju, nisam ja veliki ljubitelj skijanja iskreno ja ne volim zimu. Ne volim kad mi je zima, ne volim puno robe imati na sebi. Volim gledati skijanje na televiziji, ali ne, djeca neće ići, ni ja neću ići", rekao je Goran Ivanišević .

"Stalno si govorim, sad ce snijeg, sad smo u nekoj božićnoj, snježnoj priči. Nadam se da ćemo otići, da će napadati snijega. Idemo obiteljski svake godine, više manje radi djece. U Italiju uglavnom uvijek idemo jer nam je to najbliže, poznato, dobro", izjavila je Iva Balaban .

Dok neki kuju planove za velike zimske radosti, drugi uživaju u toplim krajevima. Maja Šuput ne odmara u Nassfeldu kao prošle godine, već u vrućem Miamiju.

A dok ona hvata boju u dalekoj Americi, drugi iskreno priznaju - obožavaju neizbježne zimske radosti.

"Bacanje onako na leda u friški snijeg, hodanje po snijegu jako volim i jedva čekam. Volim i pravljenje snjegovića, a voli i moj sin", otkrila je Severina.

A nepisano je pravilo da većina Hrvata u prtljažniku automobila nosi fine sarme - treba se ugrijati u hladnim planinskim noćima.

"Ne znam ja tko što napakira u autu, ali neka svi uživaju i guštaju kako znaju", poručio je Ivanišević.

Sa sarmama ili bez njih, znamo gdje borave neke od naših zvijezda. Za druge ćemo s vremenom doznati.