Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Plešu kako Šovagović svira

Tko ima dvije lijeve, a tko manire Fred Astaira?

Glumci plešu onako kako svira Filip Šovagović. Tako je barem bilo sinoć na pravom glumačkom plesnjaku, koji je organizirala supruga Gorana Navojca. Larisa je na ples natjerala mnoge, a Marija Pajić otkrit će vam tko ima dvije lijeve, a tko se mrda u maniri Freda Astaira!

RTL/ 22.4.2014. u 18:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Svi marš na ples!' parola je ovogodišnje Platforme - najpoznatije plesne manifestacije u Hrvata. U organizaciji bolje polovice obitelji Navojec po 15. put zaplesali su svi koji vole izvijanje i mrdanje bokovima u ritmu muzike za ples!

Kao najveća podrška supruzi, Goran Navojec je rekao da se osjeća plesno kao Fred Astaire te je dodao kako s godinama pleše sve manje iako su puno plesali dok su bili mlađi.

No, njegova draga ipak je opovrgnula njegovu izjavu.

"Laže, pleše on uvijek, čak i kad miruje, on je u plesu! On je jedna dinamična i energična osoba. Zato ga i volim", otkrila je Larisa Lipovac.

A voli se i bračni par Janjić-Lokas koji također, s vremena na vrijeme voli pokoriti podij!

Joško Lokas otkrio je kako pleše kad god je doma te da ples određuje svakog od nas.

"Sad ste me sjetili da smo baš ovaj vikend... neka pjesma je svirala na radiju i podsjetila nas je na natjecanje plesno pa smo se malo glupirali, plešemo često - Joško jako dobro pleše. Ja mu nisam loša plesna partnerica", otkrila je Nataša Janjić-Lokas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rečeno - učinjeno! Svoje plesne korake pokazali su uživajući u taktovima glumačkog benda predvođenog Filipom Šovagovićem!

"Mi smo uvijek svirali i vježbali, ali nismo nikad imali hrabrosti da nastupimo - ovo nam se broji kao četvrti. Sad se blamiramo, nije nam to teško", otkrio je Šovagović.

Ovo glumačko druženje nije moglo proći bez priče o Zrinki Cvitešić! Iako je od slavne dodjele kazališnih nagrada prošlo više od tjedan dana, njezini kolege nisu krili oduševljenje ovim međunarodnim uspjehom.

"Nemam riječi koliko mi je drago, oduševljena sam. Jako mi je žao da nisam išla gledat predstavu. Želim joj sve najnajnaj. Užasno sam ponosna", rekla je Barbara Nola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

"Otvara joj se filmska karijera. Mislim da je otpočetka išlo k tome... nije mi uopće iznenađenje i veselim joj se na dodjeli Oscara", rekao je kazališni redatelj Krešimir Dolenčić.

No, vratimo se plesnim radostima. Kao i sve što ima veze s kulturom u Lijepoj našoj, i ples jedva spaja kraj s krajem!

"Borimo se protiv kulturne politike i strategije koja je loša i pokazujemo na primjeru da se može raditi kvalitetno, da se treba malo ugledati na nas", otkrila je Larisa.

Njezinim riječima, iako izvoze ples - u Hrvatskoj su i dalje nevidljivi! Nadamo se - ne zadugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'A' izgleda prekrasno

Zvijezda serije 'Slatke male lažljivice' oduševila Instagram izborom vjenčanice

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba