Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
odlazak ksenije vučić

Bila je Vučićeva prva ljubav! Aleksandra je upoznala 1995. godine, a podrška mu je bila do samog kraja

Prva supruga srpskog predsjednika preminula je iznenada u Beogradu. Vučić je javnost obavijestio i odlasku žene s kojom ima dvoje djece

Image
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
RTL.HR/ 30.1.2022. u 9:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ksenija Vučić, prva supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, preminula je iznenada u Beogradu, u 54. godini života. Dugogodišnja novinarka s Vučićem je dobila i dvoje djece - sina Danila i kći Milicu. Predsjednik Srbije o odlasku njegove velike ljubavi obavijestio je javnost na Instagramu, podijelivši fotografiju i informaciju o Ksenijinom odlasku. "Večeras je u Beogradu, iznenada, u 56. godini, preminula Ksenija Vučić, majka naše dvoje djece, Danila i Milice, i moja prva supruga. O mjestu i datumu sahrane naknadno ćemo obavijestiti obitelj i prijatelje", napisao je Vučić.

Ksenija je rođena u Beogradu, gdje je diplomirala povijest umjetnosti na Filozofskom fakultetu. Ipak, novinarstvom se bavila više od 30 godina, a upravo ju je posao spojio sa Vučićem. Naime, 1995. godine Ksenija je na radiju vodila debatu između Aleksandra Čotrića i Vučića. Poslije je Vučića tražila i intervju za tiskani medij, časopis Srpska reč, u kojem je također radila, a on je pristao. Ubrzo su ušli u vezu, 1997. su se vjenčali i dobili dvoje djece, nakon čega se na neko vrijeme Ksenija povukla s javne scene. Vratila se tek na poziv televiizje Pink, koja je tada morala oformiti informativni program, nametnula se kao jedna od predstavnica iskusne generacije koja mlade može obučiti i uputiti u tajne zanata.

Image
Foto: M.M/PIXSELL
Image
M.M/PIXSELL

Foto: M.M./PIXSELL

Dvije godine prije nego što se razvela od Aleksandra Vučića, Ksenija je dobila ozbiljnu dijagnozu, naime, imala je disekciju aorte, odnosno razdvajanje slojeva stijenke aorte. Lijekovi joj nisu pomagali pa je operirana u Parizu te se u konačnici uspjela oporaviti. Iako je njihov brak 2011. godine završio, Ksenija i Aleksandar bili su u dobrim odnosima, odnosno, podržavala je politički rad njega i njegove stranke.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
talentirana pjevačica

Pepeljuga iz Belog Manastira! Aleksandra je bila obična tinejdžerica, a onda je postala velika zvijezda i ušla u obitelj Lepe Brene

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba