Ostalo

Tko je bila tragično preminula influencerica Kristina Đukić? Proslavila se još u srednjoj školi i navodno...

YouTuberica i gejmerica Kika otišla je sa svega 21 godinu. Karijeru na društvenim mrežama počela je još u srednjoj školi, a ubrzo je stekla slavu u cijeloj regiji

RTL.hr
09.12.2021 20:00


"Niste sami, nikada nećete biti sami, možda se tako osjećate, ali nije tako. Život je jedan - borite se za njega. Samo želim da znate - sve što vidite na društvenim mrežama - nije tako kako izgleda. Nismo svi najljepši, nismo svi najbogatiji i nije svima toliko dobro koliko izgleda na društvenim mrežama. ja imam probleme, moj susjed ima probmleme, svatko od nas ima svoje probleme i misli da im nema kraja - ali ima, budite jaki i uvijek ćete naći izlaz iz svega. Svatko od nas nosi nešto na svojim leđima, nije sve bajno i obojeno šarenim bojama", napisao je između ostalog Mudja , jedan od najvećih influencera i gejmera s ovih prostora.

Stefan Vuksanović oprostio se tim riječima od svoje kolegice Kristine Kike Đukić , od koje se oprašta i ostatak regionalne influencerske scene. Tim mladim ljudima tužna vijest o odlasku 21-godišnje djevojke stigla je kao ogroman šok.

Image 5165804 (auto)

(FOTO: Instagram)

Da je Kristina Đukić sinoć preminula, javnost je danas obavijestila njezina prijateljica Laura Tešanović. Kika je bila zvijezda YouTubea, influencerica i gejmerica, a imala je svega 21 godinu. Bila je voljeno lice gejmerske scene Srbije, proslavila se tim tipom videa na YouTubeu, a vremenom je počela širi svoje teme i interese pa je svojedobno snimila i pjesmu.


Tko je bila djevojka koja je tako tragično otišla?

Kristina Đukić rođena je u Beogradu 2000. godine, a nakon završene osnovne, upisala je srednju željezničku školu. Nije joj se to usmjerenje svidjelo pa se ubrzo Kristina prebacila u trgovačku školu. Sama je tu priču ispričala svojim pratiteljima putem YouTubea, a tada je otkrila i da je odlična učenica koja uz školu ima i dovoljno vremena da se posveti snimanju za tu mrežu. Posljednji video objavila je prije svega četiri dana.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Kao velika zvijezda društvenih mreža, Kika se našla i na meti internetskog maltretiranja i zlostavljanja, a s time se nosila kako je znala. Većinu vremena bilo joj je iznimno teško.Iza sebe je ostavila majku koja je na društvenim mrežama objavila ono što je mislila da nikada neće morati: 'S ogromnim bolom vas obavještavam da je moja Kika jučer preminula. O datumu ispraćaja ću vas obavijestiti".