Ostalo

Tko je djevojka koja otvoreno iznosi simpatije prema Zdravku Mamiću?

Kada je jučer objavljeno da je 24-godišnja manekenka Ana Batarelo otvoreno priznala da je bila zaljubljena u Zdravka Mamića, nismo mogli ne zapitati se nekoliko stvari: Tko je djevojka koja tako otvoreno iznosi simpatije prema prvom čovjeku Dinama, što ju je na njemu privuklo i što na to kaže sam Mamić.

RTL
06.06.2014 18:22

Zanosna Splićanka sa zagrebačkom adresom, nakon osvajanja titule fotomodela godine - nema vremena za odmor! Ponude za posao pršte sa svih strana, ali unatoč tome, Ana se uvijek vraća svojoj prvoj ljubavi - nogometu!

"Ja sam kao djevojčica se zaludila nogometom, sve moje prijateljice su bile balerine i manekenke - a ja sam oduvijek čekala nogometnu utakmicu... Onda sam imala želju da upoznam Zdravka Mamića i nisam znala kako bi to postigla, kako da dođem do tog cilja...jer on je za mene muškarac koji ima stav, koji je postigao dosta toga u životu i divila sam se njemu kao čovjeku...", izjavila je Ana Batarelo , fotomodel.

Zbog poslovnih obveza, napustila je nogometnu karijeru, a da nije ni upoznala svog Mamića!

"Voljela bi ga upoznati baš zato što sam ga čitavo djetinjstvo pratila i uvijek sam govorila da muškarac za kojeg ću se ja udati mora bit poput Zdravka Mamića...".

I dok ga jedni osuđuju, Ana je uz njega - i u dobru i u zlu!

Sretno slobodna Ana, ne gubi dane čekajući Zdravka, već nekoga baš poput njega!

I dok jedni pričaju bajke o prirodnoj ljepoti, Ana nema problema s plastičnom kirurgijom. Štoviše, iako ima 24 godine, već je otišla pod nož!

Već se pojavila u Gullianovom spotu, Vucinu ponudu još važe, a zapravo bi najviše voljela zasjati u spotu najpoznatijih Slavonaca - Colonije. Možda joj sljedeće vrline pomognu u tome.

"Sebe bi opisala kao spontanu, kao curu koja je opuštena, curu bez srama... hahaha, ne znam više što bi ti rekla...".

Iako bez srama, kad je u pitanju fotografija - točno zna do koje bi granice išla!

"Ne bi se nikad skinula gola, ne bi se slikala za razne časopise... Nije stvar u cijeni, da cijena bude ne znam koliko velika, jednostavno smatram to nekom svojom intimom...

Ova mlada studentica ekonomije pretendira na to da postane nova Ana Sasso! No, sve ovo ne bi bilo moguće da joj nema podrške obitelji...

Predrasude je uopće ne zanimaju, a očito ni nogometaši! Čak nije ni jedna od onih koja želi samo mir u svijetu jer Ana puca samo na visoko!

Uzora nema jer najveći uzor je sama sebi, a na putu do zvijezda - teško da će je s ovakvim stavovima - itko zaustaviti! Eventualno, njezina prva ljubav - Zdravko Mamić!