Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
seks skandal u svijetu ljepote

Tko je koga drpao u 'aferi pupak'?

Najnoviji skandal na društvenoj sceni već je dobio ime 'afera pupak'. Tko je koga napao, je li riječ o pokušaju silovanja ili o pokušaju iznude i otmice i jesu li nam i prijašnji izbori bili namješteni, još nitko ne zna odgovoriti. No, novi i sve bizarniji dijelovi ove priče neprekidno cure u javnost.

RTL/ 23.12.2011. u 18:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jučer su pljuštale međusobne optužbe manekenke Martine Knežević i Vladimira Kraljevića, ali je li pokušaja silovanja bilo ili ne, ne zna se. Policija nastavlja istragu, a u međuvremenu javnost se zabavlja snimkama njihova razgovora kojeg je Martina snimila nakon što je pobjegla iz hotelske sobe.

Ništa od svega toga nije i neće ostati u prošlosti. Za to će se pobrinuti policija i Državno odvjetništvo pred kojima je dosta posla.

Ali uz Kraljevića su sve ostale misice. Ne vjeruju da je on uopće sposoban za takvo što. "Znam da se trude oko misica, da misice imaju sve što im je potrebno i u godini u kojoj nose krunu ali i nakon toga", misli bivša Miss Universe Hrvatske Lana Obad.

Skandala u svijetu ljepote bilo je uvijek, no ovaj je zasjenio sve što smo ikada čuli. Iznuda, navodni pokušaj silovanja, pokušaj otmice, masnice, povrijeđen ego, nezakonito snimanje - ovdje su baš svi sastojci za neku trash komediju.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba