Play ponuda
Play ponuda
EKSKLUZIVNI INTERVJU S MISS HRVATSKE

Tko je kriv za loš plasman hrvatske misice?

Scenarij koji joj se dogodio na svjetskom izboru za Miss, Katarina Prnjak nije mogla ni sanjati. Uz to što je završila na nevjerojatnom, zadnjem mjestu, stvari su od samog početka krenule krivo. Kaže, direkcija izbora nije ni mrdnula prstom da je pripremi.

K. T./ 9.11.2011. u 18:21
Play ponuda

Razočarana i tužna aktualna Missica Katarina Prnjak vratila se iz Londona u kojem je, zahvaljujući posljednjem mjestu na svjetskom izboru ljepote, doživjela pravu blamažu. Kaže, nije kriva jer se u direkciji izbora nitko s njom nije bavio i na izbor su poslali potpuno nespremnu.

Na svim točkama djevojke su dobivale dodatne bodove, a naša Katarina stajala je po strani jer nije imala u čemu sudjelovati.

Ako ništa drugo, barem su je mogli pripremiti za nacionalni ples. Od svih 113 djevojaka, jedino ona nije mogla pokazati tradicionalnu hrvatsku nošnju, već je plesala u dizajnerskoj haljini s etno motivima.

Očajna, cijelo vrijeme zvala je direkciju, ali uzalud. U direkciji izbora za Miss nitko nije želio pred kamere, poslali su tek šturo priopćenje.

Koliko je cijela priča napuhana, teško je reći. No, činjenica je da dok su ostale djevojke slavile, naša je ljepotica stajala daleko daleko po strani.

Ostatak intervjua pogledajte u prilogu!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SATIRA I POL

Zgodni glumac iz 'Ruže vjetrova' hit je na TikToku! Zoran Pajić zna kako ugoditi mlađoj publici

Play ponuda

Više s weba