Ostalo

Tko je misteriozna ljepotica koja se vozila s Bieberom?

Riječ je o modelu i internetskoj senzaciji Chantel Jeffries, a osim što jako liči na Kim Kardashian, zanimljivo je da ima poduži policijski dosje.

RTL
24.01.2014 07:18

Prije nego što ga je policija uhitila , Justin Bieber objavio je nekoliko fotografija na kojima se nalazi jedna ljepotica.

Riječ je o modelu i internetskoj senzaciji Chantel Jeffries , a osim što jako liči na Kim Kardashian , zanimljivo je da ima poduži policijski dosje.

Chantel Jeffries

Naime, ova 21-godišnjakinja uhićivana je čak pet puta. Između ostalog, jednom je uhićena zbog prebrze vožnje zbog čega je novčano kažnjena. Policijska izvješća pokazuju da je bila optužena i za napad sa smrtonosnim oružjem, ali je slučaj odbačen 2011. jer je njezina navodna žrtva nije htjela prijaviti, piše Daily Mail .

Chantel Jeffries

Chantel je bila u vezi sa Justinom Combsom , sinom P. Diddyja, zatim zvijezdom američkog nogometa DeSeanom Jacksonom i Bieberovim prijateljem Lil Twistom . Njezin Instagram je prepun golišavih fotografija, a nije poznato je li bila s Bieberom u trenutku kad ga je policija zaustavila i uhitila.