Ostalo

Tko je novi Don Juan hrvatske društvene scene?

Iva Majoli i njezin suprug Stipe Marić ostvarili su sve što mnogi nikada neće. Njihova brakorazvodna trakavica iz dana u dan puni medije, a prljavo rublje odavno se potrošilo. Ali iz svega što se događalo - iskristalizirao se novi Don Juan na društvenoj sceni! Tko je fatalni Denis Popović, POGLEDAJTE u prilogu!

RTL
21.03.2012 18:10

Najpoželjnijeg neženju još tražimo, no čini se da smo pronašli najpoželjnijeg oženjenog.

On je Denis Popović i trenutno ima ženu, djevojku i bivšu ljubavnicu, koja je i dalje aktivno prisutna u njegovom životu.

Zapravo, sadašnja je žena Ivana Bilan , prijavila policiji bivšu ljubavnicu Ivanu Omazić zbog fizičkog i verbalnog napada na nju, a sve je to povezano s brakorazvodnom parnicom njegove sadašnje cure ili ljubavnice Ive Majoli , jer je Denis još uvijek u braku.

Zanimljivo je kako sve njegove bivše, manje-više, zadovoljavaju sljedeće kriterije!

"Žena koja može biti jaka uspješna, koja može imati aktivan profesionalni život, a istovremeno biti ženstvena i elegantna", pojasnila je jednom prigodom modna kreatorica Ivana Omazić .

Četrdesetdvogodišnji Denis Popović fatalan je zagrebački playboy. Lista celebrity dama koje su ljubile direktora jedne tvrtke prilično je šarolika.

Denis iza sebe ima jedan brak iz kojega ima dijete. Sadašnja mu je supruga Ivana Bilan, s kojom je u brakorazvodnoj parnici, oduvijek slovila za jednu od najljepših Zagrepčanki.

No prije Ivane, njegovom su se dragom nazivale i navodno, Martina Todorić , tada Novosel, te novinarka Mirjana Hrga .

Upravo se njeno ime posljednjih mjeseci često spominjalo u trač rubrikama zbog navodne bračne krize.

Potpis na bračnom zavjetu očito nije svima svetinja. Najbolji dokaz tome iz dana u dan pratimo u sapunici Majoli-Marić s priključenim satelitima, jer tko tu s kim više ne bi mogla pohvatati niti CIA.

Najnoviji događaji u ovom beskrajno zapletenom slučaju su jučerašnje snimke Stipe Marića i Ive Majoli, koji na snimkama djeluju sasvim opušteno. Možda se ipak uspiju dogovoriti da bračne probleme rješavaju kod odvjetnika, a ne u medijima .