Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pravi izbor za šašavicu

Tko je novi komad Katy Perry?

Nakon što je Russell Brand predstavio javnosti svoju novu djevojku, mađarsku manekenku Nikolett Barabas, čini se kako je Katy Perry nastavila dalje sa životom nakon razvoda.

Image
S.K./ 28.3.2012. u 10:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako su mnoge šokirali razvodom, vrckava pjevačica Katy Perry i komičar Russell Brand su očito brzo zaboravili na propali brak te krenuli dalje, no svatko svojim putem.

Nakon što je Russell Brand predstavio javnosti, ali i svojoj majci, novu djevojku, mađarsku manekenku Nikolett Barabas, Katy Perry je našla novog komada.

Najbolje plaćeni maneken na svijetu, Baptista Giabiconi, navodno je potpuno izgubio glavu za šašavom Amerikankom osebujnog stila.

Osim što su se zajedno pojavili na pariškom tjednu mode, objavili su i zajedničke fotografije na Twitteru.

Šuška se kako njihova veza postaje sve ozbiljnija, a sudeći prema njihovim zajedničkim fotografijama, Giabiconi ne može skinuti pogled sa svoje nove djevojke.

Njeni obožavatelji jednoglasno su se složili kako je Baptista pravi izbor za pjevačicu jer odlično izgleda, dobro glumi, želi biti pop zvijezda te je inspiracija Karlu Lagarfeldu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
priča kao iz filma

ŽIVOTNE SREĆE I NESREĆE OBITELJI ECCLESTONE! Slavica je ostvarila balkanski san, a svoje kćeri naučila je jednoj vrijednosti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba