Ostalo

Tko je rekao da samo žene procvatu nakon što izađu iz loše veze? Pogledajte Liama Hemswortha i te mišiće...

Australski ljepotan Liam Hemsworth nedavno je ukrasio naslovnicu poznatog časopisa Men's Health te dokazao da nikad nije izgledao bolje.

Tabloid.hr
14.04.2020 13:40

Australski ljepotan Liam Hemsworth mnogim je ženama tiha patnja.

30-godišnji holivudski glumac posljednjih je mjeseci u sretnoj vezi s relativno nepoznatom glumicom i modelom GabriellomBrooks , a u njoj je pronašao utjehu nakon razvoda od pjevačice Miley Cyrus .

S Miley je imao turbulentnu vezu koja je trajala ukupno 10 godina s prekidima, a par je jednom prilikom prekinuo i zaruke da bi ona zatim vratila prsten na ruku.

Vjenčanje je održano u strogoj tajnosti dva dana prije Božića 2018. godine u njihovom domu u Nashvilleu, a njihovi obožavatelji bili su presretni.

No, samo 8 mjeseci kasnije, svijet su brzinom munje obišle fotografije na kojima Miley ljubi blogericu Kaitlynn Carter , a ubrzo se saznalo kako su se ona i Liam odlučili razvesti zbog "nepomirljivih razlika".

Liam Hemsworth i Gabriella Brooks

(FOTO: www.profimedia.hr)

Navodno je on htio mirniji život i djecu, dok se ona nipošto nije željela smiriti, kao niti prestati eksperimentirati sa ženama.

Bilo je to u kolovozu 2019. godine, a otad se glumac posvetio svojoj velikoj ljubavi surfanju, vježbanju te Gabrielli.

Ipak, u nedavnom intervjuu za slavni časopis Men's Health čiju naslovnicu krasi sa svojim savršenim mišićima, Liam je otkrio i kako je prošle godine imao vrlo bolnu operaciju bubrežnog kamenca, zbog koje je promijenio način života.

"Bio sam vegan četiri godine, a onda sam se u veljači prošle godine počeo osjećati jako umorno. Ubrzo sam saznao da imam bubrežni kamenac, a potom su uslijedili najbolniji tjedni mog života. Kada dobijete kamenac na bubregu, postoji 50 posto šanse da ćete dobiti i drugi ako se nastavite hraniti onako kako ste se hranili dotad", započeo je Liam.

Iako se hranio zdravo, neke namirnice nisu išle u prilog njegovom zdravstvenom stanju, pa je priznao kako je potpuno svjestan da je svoje tijelo sam doveo u loše stanje.

"Morate naučiti osluškivati što je najbolje za vaše tijelo. Ako se zbog nečega osjećate sjajno - super, no onog trenutka kada shvatite da to više nije tako, morate prestati i nešto promijeniti", zaključio je Liam, a promjene se itekako vide na njemu.

Također, mnogi se slažu kako pored Gabrielle napokon izgleda mirno i sretno, dok su s Miley uvijek bile neke turbulencije.