Ostalo

Tko je Sandra Meljničenko? Bila je popularna pjevačica, a nakon udaje za ruskog oligarha potpuno je...

Sandra Meljničenko devedesetih je plijenila pažnju kao jedna od članica grupe Models, a nakon udaje za ruskog milijardera gotovo se potpuno povukla iz javnosti.

RTL.hr
13.03.2022 12:00

Otkako se udala za Andreja Meljničenka Sandra je gotovo potpuno nestala iz javnosti, ali i dalje se sa zanimanjem prati svaka vijest o njoj. Ovih dana ponovno je u centru pažnje jer je i njezin prebogati suprug na udaru sankcija, a jučer im je zaplijenjena superjahta A vrijedna 530 milijuna eura s kojom su prošle godine u nekoliko navrata dolazili u Hrvatsku.

Sandra Nikolić devedesetih se godina pojavila na srpskoj estradi kao dio ženske skupine Models, a vrlo brzo prozvana je srpskom Angelinom Jolie . Models je bila skupina sastavljena od manekenki koje su pjevale, a proslavile su se hitom Pare, pare, pare'.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ipak, iako su privukle veliku pažnju javnosti, početna postava benda vrlo se brzo raspala, a Srbijom je odjeknula vijest da se Sandra udaje za jednog od najbogatijih Rusa, Andreja Meljničenka, kojeg je očarala na prvi pogled.

Ruskog milijardera upoznala je najugu Francuske 2003. kada je imala 28 godina, a on 33. Vjenčali su se 2005. na istom mjestu gdje su se sreli prvi put, a kako su pisalistrani mediji,svadba je trajala tri dana i na nju su potrošili tri milijuna funti.

Andrej Meljničenko i Sandra Nikolić

(FOTO: PIXSELL)

Paru su na svadbi pjevali Whitney Houston, Christina Aguilera i Enrique Iglesias . Zavjete su izmijenili u replici antičke ruske kapelice, a goste su smjestili uhotel s pet zvjezdica. Najbogatija Srpkinja je zablistala uvjenčanici bez naramenicakoju je kreirala Vera Wang .

Jedna od najintrigantnijih Srpkinja od tada se gotovo potpuno povukla iz javnosti i o njoj se vrlo malo zna. Ipak, ovih dana ponovno je u centru pažnje i to zato što je njezin suprug na udaru sankcija koje se nameću Rusiji i Rusima. Tako im je jučer zaplijenjena superjahta A duga 143 metra i vrijedna 530 milijuna eura.

Par je ranije svake godine jahtom dolazio u Hrvatsku, a prošlog ljeta i jeseni hrvatske su medije u nekoliko navrata preplavile fotografije luksuzne jahte A, koja je nekoliko tjedana bila usidrena u blizini splitske luke.

Sandra Meljničenko

(FOTO: PIXSELL)

Na njihovoj je jahti rado viđen gost bila i naša popularna pjevačica Nina Badrić , koja je već godinama Sandrina dobra prijateljica.

Nina Badrić i Sandra Meljničenko

(FOTO: INSTAGRAM)

"Mislim da je ona jedina osoba koju znam daima takav prekrasan život", rekla je jednom prilikom Nina o Sandri, a nahvalila ju je kao osobu i lojalnu prijateljicu.

Inače, Sandrina majka Vanja Nikolić veliki dio godine provodi u Brelima, a rođena je u Baškoj Vodi.