Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zvijezda serije 'vatre ivanjske'

Tko je tajanstveni muškarac za kojeg se udala hrvatska glumica?

Intimno vjenčanje sa svega 50-tak uzvanika bilo je održano na velebnom imanju na zagrebačkoj periferiji, a Ksenija svo vrijeme slavlja nije skidala osmjeh s lica.

Image
RTL/ 16.8.2014. u 18:24
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvatska glumica KsenijaPajić udala se prošle subote u raskošnoj, dugoj, čipkastoj haljini prekrivenoj kristalićima i veom koji je dosezao do poda!

Image
Foto:
Image


Intimno vjenčanje sa svega 50-tak uzvanika bilo je održano na velebnom imanju na zagrebačkoj periferiji, a Ksenija svo vrijeme slavlja nije skidala osmjeh s lica. Nije nam poznato kome je poznata glumica izrekla sudbonosno 'DA', no svim je uzvanicima bilo itekako očito koliko ju je novi muškarac u njezinom životu usrećio.

Image
Foto:
Image


Tko je tajanstveni muškarac u Ksenijinom životu, doznajte na službenoj Facebook stranici RTL-ove nove dramske serije "Vatre ivanjske", u kojoj Ksenija ima jednu od glavnih uloga uz Aleksandra Cvjetkovića, Franu Perišina, Lindu Begonju, Lelu Margitić, Ornelu Višticu, Filipa Juričića i mnoga druga imena hrvatskog glumišta.

Više o seriji 'Vatre ivanjske', zanimljivosti o glumcima i sa seta i lokacija snimanja možete pratiti na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV?ref=hl

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
prijetnja

Manijak koji proganja Rihannu uhićen, pa ipak pušten na slobodu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba