Ostalo

Tko kaže da ljepota i pamet ne idu zajedno? Pogledajte koje su fakultete završile neke od najvećih...

Većina današnjih glumačkih i glazbenih zvijezda završile su neku vrstu škole umjetnosti. No neke zvijezde su imale sasvim drugu viziju budućnosti prije nego što su se upustile u zabavljačke vode. Koje su to zvijezde završile fakultete poput kriminologije i kemijskog inženjerstva pogledajte klikom na 'SLJEDEĆA'

Tabloid.hr
12.01.2020 16:56

Chris Martin

Frontmen grupe ' Coldplay ' ima diplomu grčkog i latinskog jezika slondonskog sveučilišta. Tijekom studija je upoznao svoje sadašnje članove benda: Willa Championa koji je studirao antropologiju, Johnnyja Bucklanda koji je studirao matematiku i Guyja Berrymana koji je studirao arhitekturu.


John Legend

John je studirao engleski jezik, točnije afričko-američku književnost i kulturu na Sveučilištu Pennsylvanija. Tijekom studiranja pjevao je u zboru i a cappella grupama, nastupao u mjuziklima i pisao svoje pjesme.


Lisa Kudrow

Poznata kao Phoebe iz kultne serije ' Friends ', Lisa je 1985. diplomirala biologiju na fakultetu Vassar.


Ashton Kutcher

Iako često glumi likove koji nisu poznati po svojoj pameti, Ashton je studirao biokemijsko inženjerstvo na Sveučilištu Iowa. Glumac je fakultet upisao u nadi da će pronaćilijek za bolest od koje boluje njegov brat.


Natalie Portman

Natalie je diplomirala psihologiju na Sveučilištu Harvard . Glumica je čak propustila premijeru filma ' Star Wars: Phantom Menace ' zato što je učila za ispite.


Dwayne 'The Rock' Johnson

Svi znamo da je Dwayne bio jedan od najboljih hrvača na svijetu prije nego što se upustio u glumačke vode, ali manje je poznato da je 1995. diplomirao kriminologiju i psihologiju na Sveučilištu Miami.


Eva Longoria

'Očajna kućanica' Eva Longorija je prije početka glumačke karijere studirala kineziologiju .


Dolph Lundgren

Švedski glumac Dolph Lundgren je studirao kemijsko inženjerstvo prije nego što je stao u ring sa Sylvesterom Stalloneom u filmu ' Rocky '.


Mayim Bialik

Mayim Bialik počela je glumiti još kao tinejdžerica, a do sada se pojavila u mnogo filmova i serija. Najpoznatija uloga joj je ona neurobiologinjeAmy u seriji ' The Big Bang Theory '. Manje je poznato da je Mayim i u stvarnom životu 2007. godine doktorirala neurobiologiju , a nešto kasnije diplomirala judaizam i hebrejski jezik .