Ostalo

Tko su najpoželjniji hrvatski neženje?

Oni su zgodni, uspješni, poželjni i neoženjeni. Smiješe nam se s naslovnica, nogometnih terena, filmova i serija. Možda ih baš to što su slavni i nedostupni čini toliko primamljivima. Tko su najpoželjniji muškarci s domaće estrade i što o njima misle poznate Hrvatice?

RTL
27.02.2015 18:17

Tražite li supruga, ovo su dečki koji su još na tržištu. Iako ovako možda ne izgledaju privlačno, kad ih žene vide kako zabijaju golove ili se kradomice skidaju - jednostavno polude. Osim što su im računi dobro popunjeni, ovim dečkima zajedničko je još nešto - nemaju prsten na ruci. A i prilično su daleko od oltara.

"Svatko ima svoje razloge. Možda kad imate osjećaj da možete vječno birati i ostati mladi zato ne žele brak", rekla je, Marijana Filipović Grčić , urednica Cosmopolitana.

Budućoj neće biti lako jer će se za ovim muškarcima okretati horde žene, no ako im malo progledaju kroz prste čeka ih lagodan život.

Krenimo redom. Na petom mjestu završio je Vedran Ćorluka . Iako je već duže u vezi s Frankom Batelić , još uvijek je službeno slobodan. Slovi kao jedan od najpoželjnijih neženja. Rasplače se bez problema, partija, a na bankovnom računu krije milijune eura. Sretnica koja ga uhvati u bračnu mrežu, mogla bi živjeti u luksuznom stanu u Moskvi ili gdje već sama odabere. No preduvjet je da čeka u niskom startu. Mora biti brža od Franke.

"Tip slatkica.ima slatko u sebi.ima fine manire. Svaka mama bi ga poželjela za zeta. Neće dugo ostati neženja", prokomentirala je Tina Katanić .

Na četvrtom mjestu je njegov kolega sa zelenih travnjaka Mario Mandžukić . U društvu ljepotica slovi kao dobra lovina. Iako je u dugogodišnjoj vezi, djevojku krije kao zmija noge. Ima 28 godina, zna kuhati, voli kobasice i kulen jer ipak je pravi Slavonac. Buduća ženica neće ga baš moći svugdje pratiti na nogometnim utakmicama jer ipak Mario ne voli da mu netko diše za vratom. No zato će on nju sigurno opskrbiti Louis Vuitton, Chanel i ostalim torbicama - sve kako bi buduća ženica bila zadovoljna.

"On je izvrsna pratnja za lude partije. Mislim da je zabavan, da je uz njega zajamčena ekonomska sigurnost", kazala je Filipoviž Grčić.

Mnoge poznate dame ne mogu pronaći idelanog neženju u Hrvata.

Vjerna Indira ne vidi dalje od svog Miroslava. On dobro pjeva, trenira i prije svega jako je romantičan.

Vratimo se mi našoj ljestvici. Tko je zločesti dečko hrvatskog glumišta? Barem kad su uloge u pitanju. Ova titula zasigurno pripada Filipu Juričiću . On je zauzeo zlatnu sredinu, treće mjesto.
Njemu smješak ne silazi s lica. Matea Roščić, Iva Šulentić, Jelena Veljača , pa balerina Korina Vukadinović , pa opet Korina i tako redom. Više se ne zna je li slobodan ili zauzet? Iako iz izvanbračne veze ima sina Jana, još uvijek nosi titulu neoženjenog.

"Ne znam ga osobno. najbolje mi je bio kad je glumio nogometaša. Sad mi je ovo manje dobar", rekla je Katanić.

"Izrazito seksi frajer. Kao materijal za ženidbu ne bih znala. Oku ugodan i navodno duhovit", rekla je Filipović Grčić.

Glumci su očito baš kao sportaši fatalni mnogim ženama. Na drugom je mjestu Ivan Herceg , baš kao na ekranu i u privatnom životu slovi kao velik zavodnik. Mnoge žene tako kampiraju ne bi li bile bar blizu ovog naočitog glumca. No dok obožavateljice štuju njegov lik i djelo, dame iz javnog života i nemaju ga baš tako rado.

I najslađe za kraj Mario Ančić . Prvo mjesto je njegovo. Iako je sa svega 26 godina morao zbog zdravstvenih razloga prekinuti tenisku karijeru, ovaj se naočit Hercegovac, ali sa stalnom adresom u Hrvatskoj posvetio pravu. Diplomirao i sad stažira u jednom odvjetničkom uredu.

"Mario zbog svega. Mogu kroz njegov rad, izjave stvarno ga cjeniti kao pozitivca čak i kad ne igra tenis. Odlučio završiti fakultet. Meni je bitna edukacija. Da ima cijeli paket", prokomentirala je Tina Katanić.

Dečki imaju sve u paketu. No s njima, morate znati uvijek dolaze i određeni dodaci.