Ostalo

Tko su najseksi hrvatski sportaši?

Za sve one koji vole nogomet, ali ne zbog golova i za one koji uživaju u rukometu, ali ne zbog super kontri, evo seksi odbrojavanja za sve one koji vole sport zbog super zgodnih sportaša i toga se ne srame!

RTL
12.02.2012 17:46

Možda se ne možete sjetiti kad ste ga posljednji put vidjeli kako pliva, ali njegovu 'kornjaču', priznajte, ne možete zaboraviti! Na njoj bi se i najprljaviji veš oprao onom starinskom metodom trljanja o tvrdu površinu, a mišići Duje Draganje to zasigurno jesu. Iako je na kraju našeg odbrojavanja, ova mu ocjena - čista petica - itekako pristaje.

Istražili smo i pronašli. Naš as za četvrto mjesto vrućeg sportskog odbrojavanja je Goran Ivanišević . Naš najbolji tenisač svih vremena osim dobre igre kroz sve godine pružao je i zadovoljstvo gledajući ga. Gorana definitivno možemo staviti u onu kategoriju - što stariji to bolji!

Niko Kranjčar nalazi se na trećem mejstu. Ovaj vrhunski nogometaš trenutno zaposlen u engleskoj ligi, posao bi, prema mišljenju obožavateljica, mogao naći i u klubu najzgodnijih muškaraca. Njegov babyface i sramežljivost koju ne skriva, najveći su adut kojim osvaja obožavateljice.

Jako zgodan je naš broj 2. Kada spomenete Ivana Balića , žene mahom ostaju bez zraka. Sigurno je da je rukomet postao najomiljeniji sport među ženskom populacijom upravo zbog ovog Splićana koji titule ovog tipa, nažalost, ne prima k srcu. No upravo je njegova ravnodušnost okidač za žensku opčinjenost ovim, razvedenim ali u vezi, rukometašem.

No na mlađima svijet ostaje, pa je i naš broj jedan i mlađahan i slađahan! Na broj jedan naše ljestvice zasjeo je Vedran Ćorluka . Dobra vijest je ta da curu trenutno nema. Prednost, ako je suditi prema dosadašnjim izborima, imaju crnke manekenskog stasa.

Zadovoljite li sve njegove kriterije, slobodno možete navući vjenčanicu jer ovaj dečko već ima datum vjenčanja. "Kao što sam rekao, jedne subote u lipnju!"

Do tada, naš Vedran uvijek će biti negdje pri vrhu kolone naših najzgodnijih sportaša, koji osim vrhunskim talentom slavu o lijepoj našoj pronose i svojim stasom.