Ostalo

TKO SU NESTALE SRPSKE INFLUENCERICE? Anđela i Nađa imale su dramu s Bakom Prase, a mjesečno zarađuju pet...

Influencerice Anđela i Nađa Đorđević nestale su u ponedjeljak, a zabrinuti otac obratio se pratiteljima na društvenim mrežama u nadi da će dobiti bilo kakvu pomoć. U nastavku vam donosimo - tko su djevojke koje su se proslavile 2016. godine i to zahvaljujući YouTube kanalu

T.M.
18.10.2022 20:00

Srbiju, ali i ostatak Balkana šokirala je vijest da su u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima nestale popularne influencerice Anđela i Nađa . Prema riječima oca Zorana Đorđevića, nestale su i njegova supruga Valentina te rođakinja Marija . Zabrinuti otac odmah se oglasio na društvenim mrežama i otkrio kako su mobilni telefoni svima isključeni, a policiju, kako kaže, ne može kontaktirati dok ne prođe 48 sati od nestanka, budući da je takvo pravilo u Francuskoj, zemlji u kojoj je obitelj posljednji put viđena.

"Anđela je u Parizu, kao što znate, i od 16 sati gubi joj se svaki trag. Jučer ju je dovezao stric. Ona je trebala upaliti live u 18.30 sati. Ja sam je pozvao u 18.20 sati i od tada mi se ne javlja. U 18 sati je Tina izašla s Marijom da prošetaju psa. Od 18 sati, a sada je već 22.30, nikad se nije dogodilo da četiri i pol sata šetaju psa. U 20:00 sati je Nađa trebala završiti s masterom, nije se javila. Ja sam je već u 20.03 sati zvao. Ne znam što trebam napraviti", rekao je Zoran na društvenim mrežama pa dodao:

"Ako bilo tko nešto zna s Instagrama ili TikToka, ja vas sve molim da mi se javite. Ne znam s čime ovo ima veze, neću nikog optuživati. Jednostavno, djece mi nema", rekao je zabrinuti otac za kraj.

Tko su Anđela i Nađa?

Anđela i Nađa, dugogodišnje su influencerice, a platforma na kojoj su se 2016. godine proslavile svakako je YouTube. Djevojke su odrasle u Požarevcu, ali se 2012. godine s obitelji sele u Francusku, zemlju u kojoj žive i danas. YouTube kanal otvorile su početkom 2016. godine, a nakon samo sedam mjeseci došle su do vrtoglave brojke od 100.000 pratitelja iz cijele bivše Jugoslavije.

U samo nekoliko mjeseci postale su prave teen zvijezde, a broj sljedbenika iz dana u dan se rapidno povećavao. Simpatične tinejdžerice svakodnevne rutine pretvorile su u mini emisije za svoju publiku pa su tako za stotine tisuća vjernih pratitelja snimale anegdote iz školskih klupa, a često su davale savjete svojim vršnjacima. Prije nego što su djevojke krenule u peti i sedmi razred, roditelji su odlučili život nastaviti u Francuskoj s obzirom na to da je otac Zoran dobio novi posao i, naravno, želio je osigurati svojoj djeci i supruzi bolji i kvalitetniji život. Djevojke su često su isticali da im nije bilo lako naučiti francuski jezik, ali nakon dvije godine naučile su ga pričati tečno.

Kako su oduvijek maštale o svijetu glume, sceni, kamerama i modnim pistama – u trenutku kada su zaradile dovoljno novca, Anđela i Nađa odlučile su se okušati i u glazbenim vodama. Iza sebe imaju nekoliko pjesama među kojima su najpoznatije ''Ola, Ola'', ''Uspeh'', ''Afterparty'', ''Amsterdam''... Veliku podršku oduvijek im pružaju roditelji, a otac Zoran im je, prema pisanju srpskih medija, menadžer. Djevojke navodno zarađuju više od pet tisuća eura mjesečno i to zahvaljujući suradnjama sa svjetski poznatim brendovima te su danas među najpoznatijim influencericama na Balkanu.

Iako su svoju karijeru gradile bez skandala, prije nekoliko godine ušle su u ''virtualni rat'' s Bogdanom Ilićem poznatijim kao Baka Prase koji im je čak posvetio podrugljivu pjesmu, kako se kaže, snimio je disstrack. Obje strane mjesecima su se prepucavale, a u sukob se čak uključio i otac Zoran koji je na društvenim mrežama prozivao Bogdana. No, ubrzo su odlučili zakopati ratne sjekire, a navodno je otac Zoran nedavno kontaktirao Baku Prase kako bi se udružili snage i zajedno krenuli u neki novi projekt.