Play ponuda
Play ponuda
hrvatska estradna sapunica

Tko to pokušava posvađati Nives Celzijus i Ninu Badrić?

Jesu li Nina Badrić i Nives Celzijus u svađi ili je navodni sukob medijski prenapuhan? Odgovorom na to pitanje bavi se Nives Polovina Barun, koja je pokušala doznati je li Ninin menadžer vrijeđao Nives ili je Nivesin samo nešto krivo čuo. Bio je to, čini se, buran Uskrs za ovu četvorku. I to rekli bismo, u maniri - čiji je tata jači

RTL/ 6.4.2015. u 18:03
Play ponuda

Nije se još slegla medijska prašina oko Nivesinog koncerta u Lisinskom a već su se pojavili novi medijski komentari. U njima se navodi kako se Ninin novi menadžer Ozren Kanceljak obrušio na Nivesin nastup u Lisinskom ali i sinoćnji uskršnji koncert u Imotskom. No, u telefonskom razgovoru Ozren smatra kako je sve to izmišljotina Vedrana Strukara, Nivesinog menadžera.

"To su laži i gluposti. Ma ono mislim čovjek želi graditi karijeru na izmišljotinama. Ne želim u tome sujdelovati. Ne pada mi napamet" prokomentirao je Kanceljak.

Ne želi više sudjelovati ni Vedran Strukar. U telefonskom razgovoru rekao nam je da ne želi ništa komentirati, ali je zato oštar komentar dao na svom Facebook profilu.

Menadžeri tako, tobože šutke ratuju, a Nives i Nina, čini se jedna s drugom nemaju nikakvih problema.

"Svi su se okomili na Nives. Ja ne bih upirala prstom u nju. Dapače, ja mislim da dobro radi svoj posao. Trudi se za sebe", rekla je Nina još nedavno u našoj emisiji.

Dapače, Nina je među prvima stala u obranu Nivesinog desanta na Lisinski.

"Ja tu ne bih uopće uperila prste u Nives Celzijus niti u bilo koga drugoga, nego ono žena je dobila termin, tražila ga je, netko ga je odobrio", naglasila je Nina.

Očito se sukob dogodio na relaciji njihovih menadžera. I dok Nivesin menadžer Vedran Strukar mudro šuti, Ninin ponavlja: "Ne želim se na to referirati. On želi raditi teme, ja ne", kratak je Kanceljak.

Tko tu koga - ne znamo, ali mogla bi na pomolu biti nova hrvatska estradna sapunica ili će im ove dvije pjevačice damski začepiti usta.

"Ja znam svoj put kojim idem. Ne zanima me put od kolega. Ne vidim usporedbe", rekla je Nina Badrić.

U cijeloj priči važno je da mjesta za novi 'chick fight' nema, ostalo je sve na gospodi menadžerima da potpiruju vatru ili se kao pravi džentlmeni - povuku.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
2 braka i 15 afera

Holivudski zavodnik šokira: Iako ima osmero djece, Clint Eastwood za najstariju kćer saznao prije dvije godine

Play ponuda

Više s weba