Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
najčudniji dio revije

To je i njena pjesma: Taylor Swift se razbacala na hit Calvina Harrisa i Rihanne (koji je ona napisala)

Taylor je bila na reviji Tommyja Hilfigera koju je nosila njena najbolja frendica Gigi Hadid

Vijesti.hr/ 10.9.2016. u 20:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Posljednjih nekoliko mjeseci i nisu bili baš uspješni za Taylor Swift. Prvo je prekinula s Calvinom Harrisom, onda se posvađala s Kim Kardashian i Kanye Westom (koji su ju optužili da je lažljivica), a zatim je prekinula i s Tomom Hiddlestonom.

No pjevačicu ništa od toga ne zabrinjava. U petak se pojavila na New York Fashion Weeku, na reviji Tommyja Hilfigera koju je nosila i njena najblja frendica Gigi Hadid. Taylor je bila u društvu druge najbolje frendice Marthe Hunt, a sjedile su tik uz Giginu majku i brata. 

A najbolji (i najčudniji) dio revije bio je kad je Gigi hodala pistom na pjesmu "This Is What You Came For", a Taylor ju je oduševljeno pjevala i usput sve snimila mobitelom i objavila na Instagramu. 

I vrapci na grani znaju da je pjesmu napisala Taylor pod pseudonimom za svog tadašnjeg dečka Calvina Harrisa. U međuvremenu su njih dvoje prekinuli, Taylor se predomislila i svima obznanila da je ona autorica pjesme, a Harris ju je nakon toga javno popljuvao na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
priča kao iz filma

ŽIVOTNE SREĆE I NESREĆE OBITELJI ECCLESTONE! Slavica je ostvarila balkanski san, a svoje kćeri naučila je jednoj vrijednosti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba