Play ponuda
Play ponuda
BLISTAVI ROCK 'N' ROLL

Tom Cruise postao rock zvijezda!

Nakon uloga akcijskih junaka i kriminalaca, Tom Cruise dogurao je do uloge rock zvijezde! Mjuzikl "Rock Of Agis" podsjeća na blistavu fazu rock 'n' rolla osamdesetih godina, a osim legendarnog Cruisea, svoje plesačko pjevačke vještine pokazuju i Catherine Zeta Jones te Mary J. Blige.

RTL/ 10.6.2012. u 18:27
Play ponuda

Dobar stari rock and roll je opet živ, a oživjele su ga zvijezde novog filma “Rock of Ages”, adaptacije brodvejskog mjuzikla koji sredinom lipnja kreće u svjetska kina. Cijelu priču nosi Tom Cruise, koji se na velika platna vraća u ulozi rock zvijezde StaceyjaJaxxa.

Za nekadašnjeg seks simbola nema stajanja. Uskoro će proslaviti 50. rođendan, ali ne na lovorikama ovog rock spektakla jer Cruise se već baca na novi film.

Ekipa filma “Rock of Ages” doista obećava. Uz Cruisea i AlecaBaldwina, u mjuziklu se pojavljuje CatherineZetaJones, koja je za svoj posljednji mjuzikl Chicago osvojila i Oscara.

A kakav bi to mjuzikl bio bez pjevačice koja se za ovu priliku regrutirala u glumicu. U ovom slučaju to je MaryJ.Blige, koja je na velikom platnu postala vlasnica striptiz bara.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
pjevačica u problemima

Sandra Afrika pod istragom zbog navodne utaje poreza?

Play ponuda

Više s weba