Play ponuda
Play ponuda
došlo je i do hollywooda

Tom Hanks i supruga Rita Wilson pozitivni na koronavirus: Javio se i njihov sin

Hanks je postao prva holivudska zvijezda za koju se zna da je pozitivna na koronavirus

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 12.3.2020. u 9:55
Play ponuda

Holivudski oskarovac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson pozitivni su na koronavirus, objavio je glumac na društvenim mrežama. 

>>Dokazao titulu najljubaznijeg glumca: Tom Hanks cijeli restoran počastio ručkom 

"Bok ljudi. Rita i ja smo u Australiji. Osjećali smo se umorno, kao da smo prehlađeni i imali smo lagane bolove u tijelu. Ritu su prolazili trnci i lagana temperaturica. Da napravimo stvar kako treba, i kako bi svi u svijetu sada trebali, testirali smo se na koronavirus. Saznali smo da smo pozitivni", napisao je Hanks na Instagramu. 

Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus koji je trenutno u SAD-u zarazio više od tisuću osoba

>>Tom Hanks se definitivno ne ponaša kao razmažena zvijezda

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Trenutno Tom radi na filmu Baza Luhrmanna o Elvisu Presleyu, a nakon saznanja nesretnih vijesti, produkcija filma je odmah stopirana. Gold Coast Bulletin objavio je poruku koju je redatelj poslao glumcima i filmskoj ekipi: "Sigurno ćemo vas o svemu obavještavati. Tražimo od svih da ostanu u kućama i ne dolaze na posao. Sva radna aktivnost je stopirana i neće se nastavljati do daljnjega.

Osobno, molim vas da shvatite da su zdravlje i dobrobit cijele naše tvrtke u ovom trenutku najveći fokus. Veliko hvala na podršci dok se nosimo s ovom teškom situacijom", stoji u pismu redatelja. 

Nakon toga se javio sin Toma i Rita, Chet Hanks, koji je fanove izvijestio o stanju roditelja. 

Da, istina je. Moji su roditelji dobili koronavirus. Oboje su sad u Australiji jer je tata tamo snimao film. Upravo sam se čuo s njima. Oboje su dobro. Nije im ni jako loše. Nisu zabrinuti. Nisu u panici, no poduzet će sve zaštitne mjere, naravno. No ne vjerujem da je to nešto oko čega se treba previše brinuti. Cijenim vašu brigu, ali sve će biti u redu", rekao je u videu koji je objavio na Instagramu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
#MILKMONEY ČINI ČUDA

Razmaženi sinovi Borne Rajić slavili rođendan uz potoke najskupljeg šampanjca

Play ponuda

Više s weba