Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
supruga mu je najveća podrška

Tony Cetinski za RTL-ove kamere progovorio o obiteljskim odnosima i najavio veliki koncert u zagrebačkoj Aren...

Tonyju Cetinskom i njegovoj suprugi Dubravki brak zasad cvjeta. No s bivšom suprugom Ivanom Nobilo, Tony nije u dobrim odnosima. Komuniciraju još samo zbog zajedničke kćeri Pije

Ružica Đukić/ 27.1.2016. u 17:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

O kralju domaćeg popa, njegovoj obitelji i odnosu s bivšim suprugama i djecom godinama se piše sve i svašta. No Tony se nikad nije bojao stati pred kamere. 

"Ako si čovjek, možeš pogriješiti u životu, ali onda se moraš suočiti sa svojim pogreškama. Ako je novinar taj koji hoće postaviti pitanje, pa makar to pitanje bilo nezgodno, to ti daje priliku da kažeš pravu istinu", jednostavno je objasnio Tony.

A mi smo mu dali priliku da nam kaže koliko je istine u navodima njegove bivše supruge Ivane Nobilo. Poduzetnica tvrdi da Toni ne brine za njihovu sedmogodišnju kći Piju i da ne plaća alimentaciju. Zbog navedenog je, izjavila je, podnijela i kaznenu prijavu.

"Gle, kad to izrekne majka djeteta, znači osoba s kojom imaš dijete, onda je to nešto što na neki način isto mogu razumjeti, ali ne mogu se ljutiti. Mogu samo pokušati razumjeti. Vrijeme uvijek pokaže tko je kakav i tko što radi", prokomentirao je. 

Na nikakvo sudsko ročište, tvrdi, nije ni pozvan. 

"Nismo se ni vidjeli još na sudu. Mi smo se odavno rastali, ali ove neke stvari koje su se pisale nisu istinite, jer se nismo ni vidjeli.  Nikakav poziv nisam dobio", nastavlja Tony. 

Kao i svi, i on je, priznaje, griješio, ali nikad prema svojoj djeci. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Na svoj odnos prema djeci sam ponosan. Mislim da sam ispravan u tome barem prema onome što djeca kažu i kako se ponašaju, kako se osjećaju u mom društvu", rekao je.

Pred kamerama i novinarima Toni je pravi mačo muškarac. Ne pokazuje osjećaje, a jasno je da ga sva ova situacija ipak jako boli. 

Sve potisnute osjećaje najlakše pokaže kroz glazbu. Biti će tako i na Dan žena u zagrebačkoj Areni. Taj će veliki Tonijev koncert imati i humanitarnu notu. 

"Jedan euro od svake kupljene ulaznice za zagrebački koncert biti će doniran u fond Međunarodne organizacije Europa Donna, za kupnju aparata za jednokratno zračenje žena oboljelih od raka dojke", rekao je Tony. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
ŽIVJELI MLADENCI!

Zaljubljena Ana: 'Bila je to ljubav na prvi pogled, a ove godine imat ćemo svadbu'

Žene su, kaže, pokretači svega na svijetu i upravo su mu one prve dale podršku kad se počeo baviti glazbom. Nekoć je njegova najveća potpora bila njegova baka, a danas supruga Dubravka. 

Uz podršku voljene žene lakše se nositi sa svim optužbama. zato osmijeh s Tonyjeva lica ne silazi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Preljub u pitanju

Prevario fatalnu Dilletu? Can Yaman i Demet u isto su vrijeme prekinuli s partnerima – slučajnost ili?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba