Play ponuda
Play ponuda
LJETNE TURNEJE

Tony i Severina pravi su primjer iskrenog estradnog prijateljstva

Još bi se jedno prijateljstvo uskoro moglo pretvoriti u duet - ono Severine i Tonyja Cetinskog. Otkrivamo gdje je i u kojim okolnostima nastao ovaj dirljivi poljubac.

RTL/ 29.7.2013. u 18:25
Play ponuda


Prije dvadeset i kusur godina zajedno su počinjali glazbenu karijeru, a druže se i danas, prkoseći starim estradnim pričama o tome da u šoubiznisu prijateljstva zapravo i ne postoje. Tony se sa Severinom družio na njezinu prvom ljetnom koncertu u Vodnjanu, i tako započeo svoj kratki, ali uzbudljivi godišnji odmor.

"Imam jedinih osam dana odmora i odlučio ljetovati, provesti se s prijateljima, s društvom. Tako se poklopio moj dolazak kod Severine. Predugo se već znamo, tako da mi je drago da sam imao priliku da joj dam podršku na svoj način", kaže Tony Cetinski.

Dok Tony odmara, Severina radi sve u šesnaest – osim ljetnih nastupa, tu je i novi spot za biografsku pjesmu “Ostavljena”.

"Pjesma je posvećena svim ženama, mislim, to je iz one škrinjice mojih pjesama koje su ženske. Simpatična pjesma naime za koju smo prvu napravili spot sa DVD-a koji će izaći u 11. mjesecu, i meni se činilo da je atmosfera u ZG areni dosegla najveći stupanj mekoće baš prilikom izvođenja te pjesme, tako da mi je to bilo zgodno napraviti kao spot", objašnjava Severina.

A upravo zbog uspjeha ove pjesme kolege Severinu sve češće nagovaraju da se ozbiljno okrene pisanju.

"Ako bude mi se potrefilo da mi se desi, voljela bih napraviti jedan samostalni kantautorski album, ali dok ima ljudi koji pišu koji pišu drugačije, a ja možda tako ne znam (...) dotad će sigurno biti i drugih autora", tvrdi Seve.

Od biranja autora, odjeće za nastupe i silnih koncerata ove se zvijezde jedva stignu baviti privatnim životom, ali to, kažu, jednostavno ide u rok službe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Umorim se, ali smo se naučili u ovom poslu isto ko kapetani duge plovidbe. Kapetana ili mornara staviš bilo gdje, on može odspavati 20 minuta i nastaviti dalje. Naučili smo se na što brži način oporavit se, skupiti energiju i putovati dalje", rekao je Tony.

Putovanje se nastavlja u srednjoj Dalmaciji – i Tony i Severina idućeg tjedna kruže po šibenskim pozornicama, pa možda padne i novo zvjezdano druženje!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
pokazala malo previše

Lana Jurčević uživala u masaži pa razveselila obožavatelje golom guzom: 'Ups, pokazala sam rit'

Play ponuda

Više s weba