Ostalo

Glumica Tori Spelling izvadit će silikone, dala obećanje: 'Grudi će mi biti još bujnije'

Američka glumica prošle je godine potvrdila kako se razvodi od dugogodišnjeg supruga, a zbog kćeri se napokon odlučila izvaditi silikone. Obećala je kako će u grudi ugraditi još bujnije implantate

RTL.hr
09.02.2022 09:00

Velika glumačkazvijezda 90-ih Tori Spelling poznata je po svojim brojnim plastičnim operacijama, a ovoga bi mjeseca trebala ponovno ići na remont, zahvaljujući apelu njezine trinaestogodišnje kćeri Stelle. Riječ je o silikonima u grudima koji su stari dvadeset godina stoga je mogućnost komplikacija za njezino zdravlje velika te ih mora izvaditi.

"Silikone sam ugradila kada sam bila jako mlada. Nisam očekivala da će imati rok trajanja. Nisam znala da ću ih morati izvaditi", rekla je za E!News. Nakon što je Američka agencija za hranu i lijekove 2011. objavila da što žena duže ima silikonske implantate, to je veći rizik od raznih posljedica, primjerice ožiljaka, rupture, boli u grudima, kao i infekcijama, mnoge žene su se ponovno odlučile pod nož. Iako je preporuka da se silikone izvade nakon deset godina, zvijezda serije "Beverly Hills 90210" u sebi ih ima duplo više godina.

Tori Spelling

Izvor: Profimedia

Zbog toga što je zahvat godinamaodgađalanaljutila se i njezina kćer i mami sada postavila ultimatum.

"Pogodilo me to kada mi je rekla da to moram učini što prije, a ja sam odgađala", rekla je. Na operaciju bi trebala 26. veljače, a obznanila je kako će ovaj put ugraditi još većeimplantate.

Prošle godine majka petero djece rastala se oddugogodišnjeg supruga i glumca Deana McDermotta s kojim je u braku od 2006. godine.Najveća prekretnica u njihovom odnosu bila je Deanova nevjera za koju je javnost saznala 2014. godine. Iako se pričalo da su riješili bračne probleme, njihov odnos nikada nijeu potpunosti stao na noge, što bi ove godine trebalo rezultirati i formalnim razvodom.