Ostalo

Travolta: 'Došao sam u Sarajevo zbog filma'

Poznati glumac prvo je sletio u Zagreb pa se automobilom uputio u Sarajevo. Tamo bi trebao ostati tri dana, a novinarima je rekao da je došao zbog filma "Killing Season" u kojemu će glumiti s Robertom De Nirom.

S.M. - HINA
15.12.2011 07:35

U srijedu ujutro John Travolta sletio je na zagrebački aerodrom, a potom se automobilom zaputio u glavni grad BiH.

Glumca su u Zagrebu dočekali brojni zaštitari koji su s njim otišli u Sarajevo. Tijekom putovanja Travolta je posjetio planinu Vlašić, a oko 19 sati večerao je u hotelu Blanca Resort&Spa .

"Na kraju večere zahvalio se osoblju restorana i rekao da je uživao na večeri, a dodao je i da je u naš hotel došao na preporuku. Prije samog odlaska uručili smo mu prigodan poklon u znak sjećanja na boravak na planini Vlašić", rekla je Nikolina Jovanović , menadžerica hotela.

Travolta bi u Sarajevu trebao ostati tri dana. Nakon dolaska ispred hotela Europa u središtu Sarajeva okupljenim novinarima je samo rekao da je "u Sarajevu zbog filma". Nije, međutim, poznato hoće li se u glavnome gradu BiH snimati scene za novi film.

Travolta bi trebao zajedno s Robertom De Nirom glumiti u filmu "Killing Season" , čije snimanje treba početi 16. siječnja sljedeće godine.

Prema najavama, ovaj film govori o životu američkog vojnog veterana (De Niro), koji živi u udaljenoj planinskoj kolibi te se neočekivano sprijatelji s europskim turistom (Travolta).

Prema scenariju turist je u stvari srpski vojnik koji je u potrazi za osvetom. Nakon štoDe Niro tootkrije slijedi otvoreni rat u surovim vrletima američkih planina Appalachian. "Killing season" je prvifilm u kojem ćezajedno glumitiDe Niro i Travolta.