Ostalo

Travolta se htio iskupiti za prošlogodišnji gaf pa se opet osramotio

Nakon što je na prošlogodišnjoj dodjeli pjevačicu Idine Menzel nazvao krivim imenom, glumac John Travolta joj se ove godine pokušao iskupiti, no to mu nije pošlo za rukom

RTL
23.02.2015 09:24

Ako ste gledali prošlogodišnje Oscare, sjetit ćete se kako se glumac John Travolta propisno osramotio na toj dodjeli.

Travolta je, naime, dobio zadatak najaviti pjevačicu Idine Menzel koja je trebala otpjevati pobjedničku pjesmu iz animiranog filma 'Frozen', a to mu baš nije pošlo za rukom. Travolta je krivo izgovorio njezino ime, pa je Idine Menzel postala Adele Daazim.

Ovaj njegov gaf izrugan je na društvenim mrežama, a čak je napravljena i aplikacija koja je izgovarala vaše ime u Travoltinu stilu .

Ove godine Idine je dobila priliku za slatku osvetu pa je poznatog glumca na pozornici predstavila kao Gloma Gazinga. Iako je prošlogodišnji Travoltin gaf bio slučajan, ove godine šala je bila dobro pripremljena kada su Menzel i Travolta izašli na pozornicu kako bi udijelili Oscara za najbolju originalnu pjesmu.

Travolta je iskoristio ovu priliku kako bi se ispričao pjevačici, no i to je izveo prilično nespretno. dok joj se obraćao, cijelo vrijeme je držao Idine za bradu i mazio po licu.To nije promaknulo voditelju Neilu Patricku Harris u koji je rekao kako će Travolta morati doći i sljedeće godine na dodjelu Oscara kako bi se Idini ispričao za 'svo to diranje po licu'.

Iako je htio popraviti stvari, čini se kako Travoltu ponovno čeka prošlogodišnja sudbina i izrugivanje njegovog poteza na društvenim mrežama.