Ostalo

Trebalo joj je godinu dana da objavi prvu fotografiju: Razmažena nasljednica napokon potvrdila vezu s...

Paris Hilton u ožujku ove godine potvrdila je vezu s Carterom Reumom, no tek sad je objavila prvu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

Tabloid.hr
30.04.2020 14:45

Bogata nasljednica, reality zvijezda, starleta, DJ-ica i poduzetnica Paris Hilton i službeno je potvrdila da je ponovno sretno zaljubljena.

Paris je podijelila prvu fotografiju sebe i svog novog dečka Cartera Reuma na Instagramu, i to kako bi obilježila godinu dana veze.

Oboje su čitavo vrijeme bili vrlo tajanstveni po pitanju svoje veze, a Carter je čak izbrisao svoj Instagram profil kada se počelo sve glasnije šuškati o njihovoj vezi.

"Sretna godišnjica ljubavi, volim što sam tvoja i što znam da si ti moj. Najviše volim stvarati uspomene s tobom. Tvoji poljupci su čarobni", poručila je Paris pored fotografije poljupca.

Da budemo precizniji, Paris je njihovu vezu potvrdila u veljači ove godine na after-partyju dodjele Zlatnih globusa, no dosad nije ništa objavljivala na društvenim mrežama na kojima ju prate milijuni obožavatelja.

Radi se o biznismenu za kojeg se ne zna kako je osvojio plavokosu bogatu nasljednicu, no čini se kako ju je naprosto očarao, ali i vratio vjeru u ljubav.

Paris Hilton i Chris Zylka

(FOTO: Instagram)

Podsjetimo, Paris je prije njega bila zaručena s glumcem i modelom Chrisom Zylkom , no prekid se dogodio u studenom 2018. godine na njezin zahtjev, jer je shvatila kako on ipak nije "onaj pravi".

Paris Hilton i Chris Zylka

(FOTO: Instagram)

A hoće li se mladi biznismen pokazati njezinim princem na bijelom konju, tek ćemo vidjeti.