Ostalo

Tristan je zaprosio Khloe prije afere u kojoj mu je ljubavnica ostala trudna: Otkrila zašto ga je odbila

S cijelom se situacijom našalila njezina sestra, najpopularnija Kardashianka, koja je rekla kako bi najvjerojatnije rekla "da" jer bi se inače osjećala loše

RTL.hr
30.09.2022 10:38

U posljednjoj epizodi 'The Kardashians' potvrđeno je ono o čemu se šuškalo gotovo nešto malo manje od dvije godine. Tu tajnu je Khloe Kardashian skrivala čak i od vlastite obitelji, što je doznala najpoznatija svjetska starleta Kim Kardashian . Riječ je o danu kada je košarkaš Tristan Thompson zaprosio najmlađu Kardashianku još u prosincu 2020. godine, ali ga je dočekao hladan tuš. Khloe mu je rekla "ne", odbivši njega zajedno s prstenom dok je klečao pred njom.

"Činjenica da je on zaprosio, a ti nam nikad nisi rekla, a ja sam ga pitala mjesecima kasnije", rekla je Kim svojoj mlađoj sestri Khloe koja je dodala da je odbila oca svoje djece jer se nije osjećala "ponosno" na njegovu ponudu.

Khloe i Kim Kardashian

"Moram se uvjeriti da je ovo potpuno drugačija veza jer želim biti ponosna što mogu reći da sam zaručena za nekoga i zato sam rekla da mi nije ugodno to sada prihvatiti jer nisam uzbuđena da to kažem svojoj obitelji", rekla je 38-godišnja Khloe Kardashian.

Vrhunac je bila šala njezine sestre Kim koja je rekla kako bi najvjerojatnije rekla "da" proscu jer bi se inače osjećala loše.

Khloe je uskoro priskočila cijela njezina obitelj u pomoć zbog poniženja i sramote koju i dalje osjeća jer je Tristan prevario po tko zna koji put, ali ovog puta je djevojka s kojom je imao aferu ostala trudna.

Khloe Kardashian

"Ne znam jesam li jaka. Doslovno sam samo otupjela na sve ova s*anja, koliko ljudi mogu podnijeti?", pitala se Khloe.

Podsjećamo kako su Khloe i Tristan začeli sina pomoću surogat majke u studenom 2021. godine, mjesec dana prije nego što je javnost doznala za Tristanovo varanje s 31-godišnjim fitness modelom Maralee Nichols .

Tristan Thompson i Maralee Nichols

"Khloé i Tristan već su planirali dijete kad je izbio skandal. Do tada je Khloé već mislila: 'Sama ću to učiniti'", potvrdio je svojevremeno njezin glasnogovornik.

Surogat majka im je rodila sina početkom kolovoza kojem su dali ime Theo .

Khloe Kardashian dijete

"Moći oblikovati male ljude u stvarno nevjerojatne i velike ljude je časti, ali i dar. Znam da je to klišej, ali volim sve, čak i teške dijelove roditeljstva. Zna biti strašno, ali svoj posao shvaćam vrlo ozbiljno", kazala je Khloe za svoju djecu, 4-godišnju kćer True i sina Thea kada je dala intervjuu za magazin Elle .

Khloe Kardashian i Tristan Thompson dijete