Ostalo

Tristan Thompson objavio rijetku fotografiju kćeri True, a obožavatelji poručili: 'Vodite je k liječniku!

Tristan Thompson objavio je fotografiju bebe True. Osim što su komentirali koliko sliče, pratitelji su uočili još nešto

Tabloid.hr
25.08.2019 11:16

O odnosu Tristana Thompsona i Khloe Kardashian sve se manje zna. Međutim, slavna Kardashianka više je puta naglasila kako joj je najvažnije da njihova kći True ne osjeti posljedice skandala koji se dogodio u veljači.

Čini se da se toga i drže. Poznati košarkaš objavio je preslatku fotografiju malene True na kojoj se druži s bakomAndreom.

"Gigi i beba True", napisao je Tristan ispod fotografije.

Svi su priznali kako True jednostavno nevjerojatno nalikuje na svoju baku i Tristana te da nema baš ništa od Khloe i ostatka Kardashian obitelji. Međutim, komentare su preplavile poruke upozorenja.

"Budući da Khloe nije briga...odveditebebu liječniku da joj pregleda oko. Ima ezotropiju i to se ne smije ignorirati ", glasio je jedan komentar. "Vodite je da joj pregledaju oči", dodao je drugi pratitelj.

"Primijetio sam da joj oči pomalo idu u križ. Trebali biste ju pregledati", dodao je još jedan obožavatelj.

Međutim, bilo je onih koji su stali na stranu slavnih roditelja i objasnili kako nitko od obožavatelja ne zna kako zapravo žive te da su vjerojatno već poduzeli sve da bi pomogli kćeri. Neki su dodali kako nema nikakvih problema s očima već se jednostavno radi o obliku oka.