Ostalo

Tristan Thompson platio bivšoj kako ne bi hodala s drugim muškarcima i to dok je on već bio s Khloe...

Cure novi detalji drame između Tristana, Khloe i njegove bivše djevojke Jordan Craig

Tabloid.hr
13.06.2019 13:20

Problematični košarkaš i preljubnik Tristan Thompson optužen je da je davao 'mito' bivšoj curi Jordan Craig (s kojom je čekao dijete kad je počeo hodati s Khloe) u zamjenu za to da ne ulazi u veze s drugim muškarcima - i to iako je on već bio s Khloe Kardashian.

Ovi novi podaci isplivali su nakon što se otkrilo da je Khloe zapravo bila Tristanova ljubavnica, a zatim je i ona sama odlučila objasnitisvoju stranu priče.

NBA igrač navodno je dao 112 tisuća dolara kako bi njegova bivša ostala 'solo', tvrdi RadarOnline.com.

Prema sudskim dokumentima, 27-godišnjakinja je rekla Tristanovom odvjetniku da joj je novac dao nakon što je kupila dom u Los Angelesu, a tvrdi da je košarkaš tražio da 'ne hoda i ne razgovara ni sa kim.'

Dokumenti su isplivali u tužbi koju je Jordan podignula protiv Tristana zbog alimentacije za sina Princea, koji se rodio četiri mjeseca nakon što su Khloe i Tristan prohodali.

"Novac koji mi je Tristan značio je da će mi on pomoći [s financijama i sinom] ako ne pričam ili ne hodam s drugima" , izjavila je navodno Jordan njegovom odvjetniku Peteru Lauzonu o cijelom incidentu.

Priznala je da je prihvatila novac za dobrobit svog sina Princea, a dodala je da je dio novca dala svojoj obitelji zbog dugova u koje je upala zbog kuće u Los Angelesu.

Tristan se oglasio o optužbama i objasni kako "nitko nikad nije spomenuo viđanje drugih muškaraca."

No, postalo je sumnjivo jer je dodao: "Sve što sam zamolio je - ako si slobodna žena, tražim da ne dovodiš nepoznate muškarce kraj mog djeteta."