Play ponuda
Play ponuda
VIDEO DOKAZ

Nakon svega! Moral, Tristan i ostale bajke: Thompson uhvaćen u zagrljaju nepoznate brinete usred noćnog kluba

"Vidjela sam ovo svojim vlastitim očima. Nula poštovanja prema ovome smeću", stoji u opisu videa objavljenog na TikToku

Image
Foto: Profimedia
L.K./ 27.1.2022. u 19:15
Play ponuda

Kanadski košarkaš Tristan Thompsona ponovno je uhvaćen u bliskom društvu nove nepoznate djevojke. Video koji je procurio u javnost dokazuje kako je besramno flertao na kauču s jednom djevojkom i to samo tri tjedna nakon što je javno priznao bivšoj partnerici, 37-godišnjoj Khloe Kardashian da ju je varao s trenericom fitnessa iz Teksasa.

Trenerica fitnessa Maralee Nichols je nakon nekoliko susreta s košarkašem zatrudnjela pa je početkom prosinca 2021. rodila sina. Nakon što je cijelu priču iznijela u medijima, Nichols je tužila Tristana zbog njegovog ucjenjivanja. Na sudu se doznalo kako je od nje tražio da "pobaci i šuti".

Usred tog skandala, Tristan Thompson se samo branio spinovima, a tek kad je DNK analizom utvrđeno da je treneričino dijete i njegovo, javno se ispričao Khloe Kardashian koju je razapeo na stupu srama po tko zna koji put.

Image
POSIPANJE PEPELOM

Tristan priznao novorođenog sina nakon testa očinstva pa se ispričao Khloe: 'Ne zaslužuješ način na koji sam se ponašao prema tebi'

Image
POSIPANJE PEPELOM

Tristan priznao novorođenog sina nakon testa očinstva pa se ispričao Khloe: 'Ne zaslužuješ način na koji sam se ponašao prema tebi'

"Khloe, ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti nanio. Ne zaslužuješ način na koji sam se ponašao prema tebi svih ovih godina. Imam najveće poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to što možda misliš. Opet, tako mi je nevjerojatno žao", iskren je tada bio Tristan Thompson.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram)

Netko bi rekao da je nakon takve iskrene isprike spreman na radikalnu promjenu na bolje, no nedavno je procurio video u kojem je jasno da se košarkaševa ćud ne mijenja. Korisnica TikToka Tricia Caracoza snimila je kratki video u noćnom klubu gdje je uhvatila Thompsona u flertu s djevojkom koja mu se vrlo brzo pronašla u krilu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Vidjela sam ovo svojim vlastitim očima. Nula poštovanja prema ovome smeću", stoji u opisu videa objavljenog na TikToku. Korisnica TikToka se dodavanjem heštega #KhloeKardashian pobrinula da najmlađoj Kardashianki ne promakne video iz kojeg je jasno kakav je Tristan čovjek kada padnu sve maske.

Image
Foto: Screenshot TikTok
Image
Screenshot TikTok

(FOTO: Screenshot TikTok)

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HRVATSKI TRENDING

HRVATI SU 'OPSJEDNUTI' SRPSKIM GLAZBENICIMA! Slušaju se samo 'cajke', a u trendingu mjesto pronašao samo jedan Hrvat

Play ponuda

Više s weba