Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
I OVCE I NOVCE

Trudna Severina izabrala obiteljsko gnijezdo?

Severina i njezin Milan ovih dana muku muče s odabirom grada u kojem će podizati svoje dijete. Kako sada stvari stoje, 'mali od Seve' bi mogao pričati vojvođanskim naglaskom jer mama i tata najvjerojatnije sele u Novi Sad.

Image
E.M./ 8.9.2011. u 14:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tabloidi diljem Balkana već tjednima nagađaju gdje će živjeti Severina i Milan Popović. U igri su bili Zagreb, Split, Beograd, a najnovija destinacija mladenaca navodno je Vojvodina, odnosno Novi Sad.

Kako javljaju srbijanski mediji, Milan ima građevinsko zemljište na Salašu 137 kraj Čeneja, a prije nekoliko tjedana dao je 250.000 eura kako bi buduće ljubavno gnijezdo proširio na susjednu parcelu.

"Da, imamo 'komšije', ali mi nemojte tražiti da vam išta više kažem. Zamolili su nas da o tome ne prenosimo informacije, pa toga želimo i da se držimo", samozatajno su novinarima otkrili susjedi.

Milan i Seve jedva su kupili to zemljište jer ih je bivši vlasnik odlučio oguliti do 'gole kože'. Prema pisanju portala Blic.rs, čim bi postigli neki okvirni dogovor, ovaj bi na potpisivanje ugovora stizao s rečenicom: "Jao, baš sam kupio deset ovaca, ne mogu sada da prodam".

Ipak, zemljište su uspjeli kupiti, pa bi srpski poduzetnik uskoro njihovim proširenim imanjem mogao šetati s pjesmom na ustima i to onom starom narodnom "Čoban tjera ovčice".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
uspjeh je s njim garantiran

Našao je 'pravu' Franku Batelić, 'otac' je trapa i onaj kome u ruke žele doći baš svi: Tko je najtraženiji producent regije?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba