Ostalo

Turbulentna veza: Deset činjenica koje niste znali o odnosu Kourtney Kardashian i Scotta Disicka

Scott Disick je postao poznat zbog veze s Kourtney Kardashian. Fanovi su ga upoznali još u prvoj sezoni popularnog showa 'Keeping Up With The Kardashians' kada je bio tek novi dečko najstarije Kardashianke. Upoznali su se 2006. na kućnom partiju u Mexicu, a njihova je veza postala poznata po neprestanim dramama koje su se protezale skoro deset godina. Zajedno su dobili troje djece, sinove Masona i Reigna te kćerkicu Penelope. Iako je prošlo skoro pet godina od njihovog prekida, par je i dalje u dobrim odnosima te ih često možemo vidjeti na putovanjima zajedno sa Scottovom sadašnjom djevojkom Sofijom. U nastavku vam donosimo deset činjenica koje sigurno niste znali o ovom turbuletnom odnosu Scotta i Kourt.

Tabloid.hr
11.06.2019 13:00

Prekinuli su nakon rođenja trećeg djeteta

Kourtneyin i Scottov najmlađi sin Reign rođen je u prosincu 2014., a već su na početku 2015. svjetski tabloidi počeli pisati o prekidu ovog poznatog para bez obzira na prinovu u obitelji.

Disick je odmah nakon prekida odletio u Pariz gdje se ponašao kao slobodan čovjek. "Scott tada nije spominjao ni Kourt ni njihovu bebu. Iako je tada bio na partyju donjeg rublja pa atmosfera nije bila prigodna,svejedno je trebao biti ponosan i zahvalan na prinovi, a to uopće nije pokazivao", rekao je izvor tada za portal Hollywood Life.


Ona želi s njime još djece

Fanovi su poludjeli kada je Kardashianka prošle godine izjavila kako se ne bi protivila tome da sa Scottom dobije još djece . Situacija je bila još neugodnija time što je on već nekoliko godina u vezi s mladom manekenkom Sofiom Richie .

"Negdje u dubini njezinog srca, ona je oduvijek htjela imati više djece s njime, a mislim da se čak i nada kako će jednoga dana ponovno biti zajedno ", rekao je jedan izvor za portal Hollywood Life.


Prekinuli su zbog njegovog partijanja

Nikada nije bila tajna da je Scott volio izlaziti i partijati . Kada su prekinuli, veoma je brzo postao jasan i razlog. "Kourtney mu je uvijek čuvala leđa, ali s troje trece više nije mogla trpiti njegovu divlju stranu.

On je izlazio i govorio svima kako je slobodan. Kourtney ga je ostavila nakon što je vidjela njegove fotke iz Monte Carla gdje je partijao mjesec dana", rekao je izvor za E News.


Nije mogla podnijeti njegovo pijančevanje

Nisu samo partiji bili razlog njihovog prekida. Navodno je Scott imao ozbiljnih problema s alkoholom koje više nije mogao kontrolirati, a Kourtney jejednostavno to sve dojadilo. Navodno mu je trenutna djevojka Sofia mnogo pomogla s odvikavanjem od alkohola pa sada živi čistim životom.


I ostatak je Kardashianki bio zabrinut za njega

Prije dvije je godine, za vrijeme Scottovog neprestanog partijanja, cijela Kardashian-Jenner obitelj postala zabrinuta za njegovo zdravlje . "Kourtney je zabrinuta za njega, ali ne samo ona, već i cijela Kardashian obitelj i njegovi prijatelji. Partijanje i sve te slike koje izlaze u javnost prisjećaju na razdoblje u njegovoj prošlosti kada je bio psihički veoma nestabilan ", rekao je tada izvor za portal US Weekly.


Mjesecima nije vidio djecu

Kada su prekinuli, Scott nije mjesecima vidio svoju djecu, već je skoro godinu danasamo putovao od mjesta do mjesta i partijao.


Godinama su odlazili na savjetovanja

Čini se kako su Kourt i Scott zaista učinili sve što su mogli kako bi spasili svoju vezu. Čak su godinama odlazili kod bračnog savjetovatelja , no ni to im nije pomoglo.

"Radimo na našem odnosu i zaista se trudimo najviše što možemo. Trenutno se jako dobro osjećamo. Mislim da je savjetovanje veoma važno i uvijek se nakon toga osjećamo bolje. Svi bi to trebali isprobati", rekla je tada Kourtney za portal People.


Njezina obitelj za sve krivi terapeuta

Iako je izgledalo kao da Kourt i Scott idu na bolje nakon posjeta bračnom savjetovatelju, njezina obitelj ne misli baš tako. "Otkad su krenuli kod terapeuta, Kourtney je sve prepustila njegovim rukama i uopće se više ne trudi. Iskreno, mislim da njezin terapeut luđak ", rekla je tada Kim u jednoj epizodi Keeping Up with The Kardashians.


Nije mogao podnijeti njezinog novog dečka

Iako je Scott odmah nakon prekida krenuo na dejtove s drugim djevojkama , Kourt je ipak trebalo vremena da nađe novog muškarca.

Prije dvije se godine krenula viđati s mnogo mlađim modelom Youneson Bendjimom , no Scottu nije bilo baš svejedno. "Kada je vidio da se Kourtney viđa s novim dečkom, čak je smanjio partijati. Izgledalo je kao da pati za njom te da se nada kako će je uspijeti pridobiti natrag", rekao je tada izvor za portal People.


I dalje je želi natrag?

Prošlo je skoro pet godina otkako su Kourtney i Scott prekinuli svoju vezu. Iako je on sa Sofiom već dvije godine, neki bliski izvori kažu kako se Scott duboko u sebi i dalje nada povratku Kourtney.

"Odmah bi joj se vratio. Sofia ga usrećuje, no nitko se ne bi začudio kada bi ponovno pokušao osvojiti Kourt ", rekao je izvor.