Play ponuda
Play ponuda
nije joj lako

Tviteraši napali Meghan zbog načina na koji nosi osmomjesečnog sina: 'Jadan Archie'

Meghan se u srpnju prvi put susrela s kritikama na nošenje Archieja

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 22.1.2020. u 12:40
Play ponuda

Dok se polako raspliće priča o Megxitu, Meghan Markle su paparazzi uhvatili u šetnji šumom u blizini iznajmljene kuće na kanadskom otoku Vancouver u kojoj sada boravi bračni par.

Pritom je izvela osmomjesečnog sina Archieja, pse Oza i Guyja, a društvo su im pravila dvojica tjelohranitelja, ali i paparazzi. 

Meghan u šetnji nije skidala smiješak s lica, a mnogi su to protumačili kao uživanje u slobodi nakon povlačenja s kraljevskih dužnosti.

Ipak, najviše pozornosti ukralo je njeno nošenje Archieja, o brojni tviteraši iznijeli su svoje mišljenje o tome.

"Jadan Archie. Izgleda da se drži za vlastiti život! Znam da je privezan, ali nikad nisam vidjela da dijete tako visi", "Uopće joj ne smetaju fotoaparati. Skoro joj je ispalo jadno dijete dok se anđeoski smješkala", "Neka netko pokaže Meghan kako se Archie stavlja u nosiljku, očito nema pojma", "Desna ručka joj spada s ramena. Archie nije siguran. Neka ju netko nauči prije nego što se dogodi tragedija", samo su neki od tvitova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Poor baby Archie. Looks like he’s hold on for dear life! I know he’s strapped in, but I’ve never seen a baby just dangling like that....

The right hand strap is falling off her shoulder. Archie is NOT strapped in securely. Unsafe. Someone please teach her before an accident happens.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ESKALIRALO

Nikola i Martina porječkali se tijekom večere: 'Živjeli smo dosad jedno bez drugoga i živjet ćemo i dalje'

Meghan se u srpnju prošle godine susrela sa sličnim kritikama. Naime, tada se s tromjesečnim sinom pojavila na polo utakmici, a korisnici društvenih mreža prozvali su ju da nepravilno drži dijete.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
teško razdoblje

Taylor Swift otkrila da joj majka ima tumor na mozgu

Play ponuda

Više s weba