Ostalo

Tviteraši nazvali Kylie Jenner 'neupućenom glupačom' zbog organiziranja tuluma s temom 'Sluškinjina priča'

Najmlađa milijarderka na svijetu je optužena za slavljenje mizoginije zbog organizacije tuluma čija je tema uznemirujuća serija

Tabloid.hr
11.06.2019 11:47

Kylie Jenner se našla pred valom kritika nakon što je organizirala tulum za prijateljicu čija je tema serija ' Sluškinjina priča '.

Serija, koja je bazirana na knjizi Margaret Atwood, smještena je u distopijsku budućnost u kojoj su žene seksualni robovi, a njihovi ih gospodari siluju kako bi rodile djecu za neplodne žene više klase.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Kylie se organizacijom tuluma pohvalila na svom Instagramu pa su društvene mreže vrvile kritikama na odabir teme.

Naime, sve su gošće, baš kao u seriji, nosile crvene haljine s bijelim kapama, a pozdravljale su se frazama iz serije poput "Praised Be" i "Under his eye". Osim toga, pile su posebne koktele zvane 'Praise Be Vodka' i 'Under His Eye Tequila'.

Kylie su prozvali "privilegiranom neznalicom", a jedna je osoba tvitala: "Djevojko, zaista si neupućena. Očito nemaš pojma o 'Sluškinjinoj priči'".

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Druga je napisala: "Kylie Jenner koja organizira zabavu s temom 'Sluškinjine priče' je vrhunski primjer neznanja i privilegiranosti".

Ostali su reality zvijezdu optužili da nikada nije ni gledala seriju, ili još gore - da ju je pogledala, ali nije shvatila kojim se problemima bavi.

"Tko će joj reći da njena zabava doslovno slavi porobljavanje žena zbog njihove biološke reprodukcije", upitala je jedna tviterašica.