Ostalo

U 87. godini preminuo glumac iz kultnih 'Mućki'

Ron Pember na malim ekranima pojavio se početkom 60-ih godina, a svakako njegova najpoznatija uloga bila je ona u BBC-jevoj drami 'Secret Army'. U seriji Mućke pojavio se u samo jednoj epizodi u kojoj je glumio predsjednika Udruge stanara

T.M.
11.03.2022 17:30

Ron Pember , glumac koji se pojavio u kultnoj humorističnoj seriji ' Mućke ', preminuo je u 87. godini. Tužnu vijest potvrdio je član njegove obitelji, točnije potreseni unuk koji se obratio obožavateljima putem društvenih mreža.

"Sadašnja tuga je nekadašnja sreća. Takav je dogovor", napisao je Paul u svojoj objavi, a potom je tu istu objavu podijelio i službeni Twitter profil kultne serije.

"Naše misli i tople želje idu njegovoj obitelji i prijateljima. Počivaj u miru", napomenuli su u objavi.

Inače, riječ je o čovjeku koji se na malim ekranima pojavio početkom 60-ih godina, a svakako njegova najpoznatija uloga bila je ona u BBC-jevoj drami 'Secret Army'. U seriji Mućke pojavio se u samo jednoj epizodi u kojoj je glumio predsjednika Udruge stanara.

Također, pojavio se i u još nekoliko serija među kojima su Red Dwarf, The Dick Emery Show i The Two Ronnies, a nakon što je prije točno trideset godina doživio moždani udar, Ron se povukao iz svijeta glume.