Ostalo

U Big Brother uživo dolazi Maja Šuput - stanari je moraju impresionirati!

Maja će u emisiji otpjevati i svoju novu pjesmu na koju će stanari morati otplesati koreografiju

vijesti.hr
13.05.2016 15:44

Prošli je tjedan u Big Brother kući bio, blago rečeno buran. Suze, svađe, prijetnje odlascima iz Kuće pa potom zagrljaji, maženja i poljupci teško da mogu okarakterizirati 'rajski tjedan' koji su stanari trebali imati, no ipak, tu i tamo pojavili su se osmjesi na njihovim licima jer im je Big Brother priuštio 'Kocku', prostoriju u kojoj su dobili ono za čim su najviše čeznuli

Večeras od 22 sata, naRTL-ukreće peta po reduBig Brotheremisija uživo, a gledatelji će saznati tko od stanara napušta show.

Ustudiju 4, u zagrebačkomJadran filmu, voditeljica Marijana Batinić i njezin suvoditelj Neno Pavinčić ugostit će i posebne gošće. Tako će razgovarati saKristininom sestrom i prijateljicom, Juričinom suprugomAnom, ali i posebnom gošćom, Majom Šuput !

Maja će u emisiji otpjevati i svoju novu pjesmu na koju će stanari morati otplesati koreografiju. Hoće li u tome uspjeti, gledatelji će vidjeti večeras, baš kao i jesu li prošli tjedni zadatak.

Očekuje li stanare najpoznatije kuće u Hrvatskoj još jedan tjedan raja ili se ponovno vraćaju u pakao, te tko će večeras napustiti Kuću, a tko biti nominiran, n e propustite pogledati od 22 sata, u petoj emisiji Big Brothera uživo, na RTL-u!