Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
severina o referendumu

'U ime obitelji' nema nikakve veze s obitelji! To je manipulacija

Severina je kazala kako ne želi vjerovati da živi u zemlji u kojoj bi većina branila manjini stvari koje se njih zapravo uopće ne tiču.

Image
Foto: RTL
RTL/ 13.6.2013. u 15:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U intervjuu za Story book Severina  je otvoreno kazala što misli o inicijativi 'U ime obitelji' i njihovom zahtjevu za referendum o braku.

"Plaše me loše i netolerantne namjere. Plaši me primjerice zahtjev za referendum koji je nazvan 'U ime obitelji', a koji s obitelji nema nikakve veze. Svima treba biti jasno da se ovdje radi o manipulaciji, koriste se emocije ljudi, objašnjavaju im kako je obitelj ugrožena, a sve kako bi se nekome drugome nanijelo zlo, kako bi taj drugi postao građaninom drugoga reda", kazala je popularna pjevačica.

Također je dodala kako ne želi vjerovati da živi u zemlji u kojoj bi većina branila manjini stvari koje se njih zapravo uopće ne tiču.

"Homoseksualci nas ničime ne ugrožavaju. Dapače, mislim da je divno živjeti u zemlji koja poštuje sve vjere, sve nacionalnosti i sve vrste različitosti. Mi većina, trebamo zaštititi svaku manjinu i svakoj manjini dati ista prava kao i sebi samima. Samo tako će se cijelo društvo osjećati pravedno i svaki pojedinac će biti ponosan što živi u Hrvatskoj", zaključila je.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nikola Rađen i Milica Ristić

Pjevačica završila u bolnici: Poznati srpski vaterpolist pretukao djevojku?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba