Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Pošteno ili pretjerano?

U javnost procurila šokantna snimka! Baka Prase partnerici dao ugovor, detalji zgrozili obožavatelje

Internetom kruži snimka na kojoj Baka Prase nepoznatoj osobi priča kako je bivšoj djevojci dao ugovor u kojem stoji da mu je dužna plaćati određeni postotak jer je do popularnosti došla zahvaljuući njemu

Image
Foto: Instagram
Tonia Malić/ 18.6.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bio je najpopularniji balkanski influencer s čak dva milijuna pretplatnika samo na službenom YouTube kanalu, a onda je nestao bez traga. Dobro, ne baš doslovno s obzirom na to da tu i tamo objavi fotografiju ili najavi novi spot, ali to nije niti nalik slavi koju je nekada imao. Barem tako tvrde ljudi koji su ga godinama pratili. Početak ove godine nije mu donio samo pad popularnosti već i ljubavne jade. Iako je izgledalo kao da u njihovoj vezi ne postoje problemi, a riječ je ujedno i o prvoj Bogdanovoj djevojci koju je javno priznao, Baka Prase u siječnju ove godine napisao je kako više nije u vezi s influencericom Anjom Blagojević.''Anja i ja smo prekinuli. Nije nikakva šala. Jednostavno smo došli do točke gdje se više nismo slagali i naša veza je naletjela na zid. I dalje se volimo i teško nam je, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put'', napisao je Bogdan prije pola godine.

No, sada se društvenim mrežama širi zbunjujuća snimka na kojoj Baka Prase priča kako je Anja pod njegovim ugovorom, a u kojoj tvrdi da su još uvijek u vezi. Nije poznato je li riječ o snimci koja datira iz nekih prošlih dana ili je riječ o novijoj, ali svakako, njegove izjave zgrozile su dio obožavatelja koji smatraju da ljubav nije kada muškarac izvlači novac od partnerice. S druge strane postoje i oni koji su stali na njegovu stranu s obzirom na to da je Anja dobila više od pola milijuna pratitelja od trenutka kada je javno priznala da ljubi najpoznatijeg influencera na Balkanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Ja sam joj kupio MacBook, ne može se snaći na njemu ništa. Do sada je koristila samo Windows. Sve što joj kaže, uglavnom sluša jer sve što je napravila, napravila je uz moju pomoć. Uzimam joj postotak zato što sam joj dao ugovor. Rizično je. Ako se nešto dogodi i ona dobije veliku popularnost, ona kreće zarađivati zbog mene, jer sve što dobije, dobije zbog mene. Zbog svoje sigurnosti dajemo joj ugovor da ne priča neke gluposti i da mi je dužna davati postotak. Naravno, taj postotak meni ništa ne znači jer ja sve plaćam u kući. Taj postotak postoji kao moment ako prekinemo'', rekao je Baka Prase.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba