Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Veselo društvo

U javnost procurile fotografije i videosnimke: Evo kako je Johnny Depp proslavio pobjedu na sudu

Porota je u srijedu odlučila da Amber Heard treba svom bivšem partneru Johnny Deppu isplatiti 15 milijuna dolara odštete zbog klevete, a nakon presude u javnost su procurile fotografije na kojima obožavatelji mogu vidjeti kako je glumac proslavio pobjedu

Image
Foto: Profimedia
Tonia Malić/Hina / 2.6.2022. u 10:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sud u Virginiji odlučio je u srijedu da je glumica Amber Heard oklevetala svog bivšeg supruga Johnnyja Deppa zbog čega mu je dužna na ime odštete platiti 15 milijuna dolara, dok on njoj treba platiti dva milijuna jer je sud uvažio i neke elemente njezine protutužbe. Zvijezda "Pirata s Kariba", tužila je Heard za 50 milijuna dolara i tvrdio da ga je oklevetala kada se nazvala "javnom osobom koja predstavlja obiteljsko nasilje". Heard je potom uložila protutužbu za 100 milijuna, rekavši da ju je Depp okaljao kada je njegov odvjetnik njezine optužbe nazvao "prevarom".

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/abe4ff7c-e24a-11ec-9d89-eeb9deadfc61/v/2545d47a-2baa-11ec-9bfe-3a925a8303a3/768x768-2545e33e-2baa-11ec-bd16-3a925a8303a3.jpeg?v=Thu%20Jun%2002%202022%2010:05:26%20GMT+0200%20(Central%20European%20Summer%20Time)

Privatni album

Tijekom šestotjednog suđenja javnost je mogla pratiti detaljna svjedočenja i dobiti uvid u eksplicitne dokaze o turbulentnom odnosu holivudskog para, a u srijedu poslijepodne u sudnici u Virginiji presuda je izrečena. Porota je odlučila kako glumica svom bivšem partneru treba isplatiti 15 milijuna dolara odštete zbog klevete. Veliku pobjedu proslavio je u pubu u Newcastleu i to u društvu glazbenika Jeffa Beckama i Sama Fendera.

Depp je istaknuo da ga je presuda vratila u život. "Nakon šest godina, sud me vratio u život. Doista sam dirnut. Prije šest godina moj život, život moje djece, životi onih koji su mi najbliži, a također životi ljudi koji su me mnogo, mnogo godina podržavali i vjerovali u mene zauvijek su se promijenili. Sve u tren oka. Preko medija su protiv mene podignute lažne, vrlo ozbiljne i kažnjive optužbe, što je izazvalo beskrajnu salvu mržnje iako protiv mene nikada nije podignuta optužnica. Optužbe su obišle svijet u roku od nanosekunde i imale seizmički utjecaj na moj život i moju karijeru", rekao je Depp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Heard je u priopćenju rekla da je slomljena presudom i izrazila "neizrecivo razočaranje". "Slomljena sam činjenicom da brdo dokaza nije bilo dovoljno da se suoči s daleko većom moći, utjecajem i nadmoćnošću mog bivšeg muža. Dodatno sam razočarana zbog onoga što ova presuda znači za druge žene. To je nazadovanje. To stavlja pod znak pitanja ideju da nasilje prema ženama treba biti ozbiljno shvaćeno", rekla je.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba